بسم الله الرحمن الرحیم
کجایی؟ اقای شهردار کجایی؟
«در مراجعات مردمی باید تسهیل و تسریع کار مردم، تکریم آنان و اعتماد سازی به عنوان چهار شاخص مهم مورد توجه جدی باشد.»«سختگیریهای بیجا، معطل کردن و سر دوانیدن مردم، و استفاده از برخی روشهای غیراخلاقی در قبال مردم از جمله مشکلاتی است که باید به موازات مبارزه قاطع و پیگیر با فساد، حل شود.» (بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در جمع اعضای شورای شهر و شهرداران در سال های 1381 و 1384)
از مستمعین مسجد امام سجاد (ع) بود. وقتی پای درد دلش نشستم حسابی از مسوولین گلایه داشت. در حمایت از مسوولین به او گفتم: خودت را جای آنها بگذار! کار زیاد و مشغله فراوان، مانع خیلی از رسیدگی ها می شود، زیرا مشغله ها در امور اجرایی تاثیر مستقیم دارد.
مدتی است اهالی صبور شهرک ولی عصر (عج) با در نظر گرفتن تمام مشغله ها و گرفتاری های منتخب مقتدر شورای شهر (شهردار محترم)، از وی جهت شرکت در جلسه ای دوستانه دعوت کرده اند. گرچه تاکنون علت عدم حضور شهردار گرامی، در هاله ای از ابهام است، اما همچنان مردم بزرگوار شهرک، بی صبرانه منتظر حضور مسافر ماشین 90 میلیونی! در مسجد محله هستند. این دیدار در درجه اول مصداق بارز صله رحم می باشد و در درجه بعد حلال خیلی از شبهات و سوء تفاهمات ایجاد شده در مورد پروژه بلوار غدیر و ...
ما مردم؛ در کنار مسوولین هستیم و خواهیم ماند تا صبح دولت کریمه حضرت ولی عصر (عج) طلوع کند. امیدواریم مسوولین محترم مخصوصا شهردار محترم این نگاه مقدس را پاس بدارند و با جان و دل به دعوت ها لبیک گویند و از صمیم قلب دعا می کنیم؛ امیر قافله سازندگی شهرمان، در دولت حضور نیز صاحب جایگاهی رفیع باشند. ان شاالله
شبهه : امام خمینی و توهین به عایشه
بر اساس شبهاتی که بیان میشود آیا صحیح است که امام خمینی(ره) در کتاب الطهاره خود به عایشه سخن بدی گفته و یا نسبت بدی داده است؟
?متاسفانه،وهابیون به خاطر دشمنی و کینه ایی که به خاطر گسترش مذهب اهل بیت (ع) در جهان در دل دارند، دست به هر دروغ و افترایی می زنند. متن کتاب الطهاره امام(ره) که به وهابیون به آن استناد می کنند چنین است: وأما سائر الطوائف من النصاب بل الخوارج، فلا دلیل على نجاستهم وإن کانوا أشد عذابا من الکفار، فلو خرج سلطان على أمیر المؤمنین علیه السلام لا بعنوان التدین، بل للمعارضة فی الملک، أو غرض آخر کعائشة والزبیر وطلحة ومعاویة وأشباههم أو نصب احد عداوة له أو لأحد من الأئمة ع لا بعنوان التدین بل لعداوة قریش أو بنی هاشم أو العرب أو لأجل کونه قاتل ولده أو أبیه أو غیر ذلک لا یوجب - ظاهرا- شیء منها نجاسة ظاهریة وإن کانوا أخبث من الکلاب والخنازیر... (کتاب الطهاره امام خمینی ج3ص457) ??قسمتی از این متن که وهابیون آن را توهین امام به عایشه می دانند،این هست: وإن کانوا أخبث من الکلاب والخنازیر...
??ترجمه ایی که وهابیون از این متن ارائه می دهند، اصلا درست نیست و هیچ ربطی به گفته ی امام ندارد. ?حضرت امام(ره)،فرموده اند:آن کسی که بر امیرالمومنین علیه السلام،خروج کند،حالا به هر دلیلی،مثل عایشه،طلحه،زبیر و معاویه،نجس نیستند(حتی) اگر اینها از سگ و خوک هم خبیث تر باشند،باز نجس نیستند(و دلیلی برای نجاست آنها وجود ندارد) اصلا اسم این باب هم همین هست. 1?در کلام عرب آمده که حق شرط این هست که مقدم بر جواب خودش باشد،ولی در اینجا،جواب شرط، مقدم شده است،و در هر صورت،جمله،جمله ی شرطیه است.یعنی اگر آنها،از سگ و خوک هم خبیث تر باشند،فلا دلیل على نجاستهم باز حکم به نجاست آنها نمی دهیم.در کجای این جمله آمده: عایشه و طلحه و زبیر، از سگ و خوک هم بدتراند؟ ان،حرف شرط هست.اگر بر فعل ماضی وارد شود،معنای ماضی نمی دهد، بلکه معنای مضارع می دهد.در اینجا هم،ان بر سر کان ماضی آمده است. نمی شود که بگوییم:اگر چه عایشه و طلحه،از سگ و خوک،خبیث تر بودند!...بلکه معنا این چنین می شود:اگر چه آنها از سگ و خوک هم خبیث تر باشند،باز هم فلا دلیل على نجاستهم. 2?از طرف دیگر هم، اگر بر روی اخبث،یک لام،می آمد،حرف شان درست بود.زیرا اگر لام بر روی اخبث می آمد،ترجمه چنین می شد:قطعا اینها از سگ و خوک هم بدتر اند.اما چون لام نیامده،ترجمه چنین است:(حتی)اگر اینها از سگ و خوک هم بدتر باشند، باز نجس نیستند. پس متوجه شدید که وهابیون متاسفانه مانند همیشه به دروغ و افترا متوسل شده و در این شبهه نیز به ناحق،به امام خمینی (ره) تهمت زده اند.
فن بیان با فرزانه معصومیان:
همه ما می دانیم که نباید دیگران را از روی ظاهر قضاوت کرد، اما حقیقت کمی متفاوت است. درست از همان زمانی که با شخص دیگری آشنا می شویم، آن فرد ما را از روی چند مورد قضاوت می کند. البته این قضیه فقط در مورد دیگران نیست، ما هم زمانی که با شخصی دیگر آشنا می شویم چنین قضاوت هایی را انجام می دهیم. درست است که شما در شناسایی افراد دیگر دنبال ویژگی های مثبت اخلاقی چون صداقت، مهربانی و هوش هستید، اما موارد ریز نیز بی تاثیر نیست.
اهمیت دادن به مدل موی دوستتان حتی در برخی موارد شما را به ادامه دوستی ترغیب می کند. به طور کلی، برخی نکات ظاهری هستند که باعث می شوند شما نسبت به شخص دیگر قضاوت کنید و یا تصمیم دیگری بگیرید. از این رو، چندین ویژگی وجود دارد که دیگران شخصیت شما را بر اساس آن قضاوت می کنند.
شهدا:
توصیه امام نورانی کردن قلب با حکمت است
و تعاریف متفاوتی برای حکمت بیان کردیم
? یک تعریف کلی :
حکمت یعنی دانش مطابق با واقع که خطا در آن راه ندارد.
چنین دانشی به جزء راه وحی
یا از طریق مفسران وحی
(پیامبر و جانشینان او )
بدست نمیآید.
? در توضیح کلام امام :
گرچه قلب دربدو آفرینش خداجو و خداپرست است ولی به مرور تحت عوامل تربیتی قرار میگیرد
این عوامل قلب را در تشخیص "مصداق خدا"بامشکل روبرو می کند
زیرا مدعیان دروغین خدایی در دنیا مثل بت پرستی و راههای انحرافی دیگرنیز زیاد است.
? حکمت خود ابزاریست برای مبارزه با هرگونه انحراف.
شهدا:
معبودم!
?متبرکم گردان به نامت
?متبلورم گردان به عبادتت
?متذکرم گردان به ذکرت
?مرحمتم گردان به رحمتت
??الهی به نام اعظمت یاالله??
Llevar la justicia divina
Imam Jomeini (RA)
El problema se debe mantener con vida, en el mes de Muharram todos aquellos que son el púlpito, el predicador, el llorón, todos los grupos deben estar acompañados asuntos pusieron. Mártires fue por su testimonio, iba a ser traído la justicia divina.
Escritura de luz, volumen 20, página 145
Imam Jomeini (RA) con el presidente, el primer ministro y los miembros del gabinete con motivo de la Semana de Gobierno
Fecha: 06/01/1366 Solar
اقامه عدل الهی
مسأله را باید زنده نگه داشت،در ماه محرم تمام کسانی که منبر می روند، واعظ هستند، نوحه خوان هستند،تمام دستجات باید دررأس امورشان این مسأله قرار داده شود . سیدالشهدا برای این بود شهادتش، برای این بود که اقامه بشود عدل الهی.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
صحیفه نور،جلد 20،صفحه 145
دیدار امام خمینی(ره) با رئیس جمهور، نخست وزیر و اعضای هیأت دولت به مناسبت هفته دولت
مورخ:1366/06/01