?? مراحل امر به معروف و نهی از منکر ??
?? حجت الاسلام و المسلمین قرائتی:
?? احیاى سرمایه هاى درونى براى پذیرش
5? توجّه به برکات معروف
?? آشنایى با منافع و آثار خوبى ها، انسان را براى انجام معروف آماده مى سازد. امام رضا(علیه السلام) مى فرماید: اگر مردم زیبایى هاى سخنان ما را بدانند، حتماً پیرو ما مى شوند. (وسائل الشیعه، ج18،ص65)
?? امام صادق (علیه السلام) مى فرماید: خداوند متعال به موسى وحى کرد: من به خاطر تلاش پدران به فرزندان لطف مى کنم. اگر پدران نیکوکار باشند، به فرزندانشان خیر و برکت مى رسد؛ اما اگر شرور باشند، به فرزندانشان شر مى رسد. (بحارالانوار،ج13،ص 296)
???? آرى، کار خیر یا شر در همین دنیا نیز بى پاسخ نمى ماند.
??این جهان کوه است و فعل ما ندا
??سوى ما آید صداها را ندا
??از مکافات عمل غافل مشو
??گندم از گندم بروید جو ز جو
?? کتاب ده درس امر به معروف و نهی از منکر نوشته استاد محسن قرائتی
? تب ?? درمان: ?? پاشویه با آب سرد ?? خوردن ناشتا 7عدد ساهدانه با عسل ?? مداومت برخوردن سیب وپیاز ?? گذاشتن مخلوط کاسنی وروغن بنفشه زیتونی بر پیشانی (خیلی مهم)
Hakim Yavadi Amolí:
??Rah lidiar con las dudas y llegar a la certeza
??Thqyq el estudio, sólo a mitad de camino y la otra mitad, se relaciona con la acción del hombre, que el hombre debe ser alcanzado y se dio cuenta. Investigador que ha sido profundamente investigado científicamente y el material objetable está resuelto, pero se dieron cuenta de que lo que se entiende, creyeron y practicaron. Si uno eran puros del mundo profesional y fuerte y firme, pero no era la fe o la incredulidad en su propio conocimiento y los hechos que se han revelado a él, no trabajar, empieza a tener dudas.
??Khdavnd faraón ha dicho en el Corán a la información tan suave (precios Vjhdva y Astyqntha Nfs · hm Zlma y LVA "Sura La vaca, el verso 14") Kalim Musa (AS) le dijo al faraón el Corán (ver HVLA "Kickin nuestra marca cielos Nih?yatu"l y la tierra " sura al-Isra, verso 102 "); usted mismo sabe que no se envían a nadie excepto Dios del cielo y de la tierra. Sin embargo, el faraón no creía que su conocimiento.
??Fhm y la creencia son dos cosas diferentes: la comprensión no es dado a nosotros, pero para creer en nosotros. Al pensar, leer o estudiar, se obtiene el conocimiento y luego el otro no puede decir que no quiero entender. Que no participan en la comprensión de la voluntad del hombre, pero creemos que será involucrado en otras palabras, el hombre después se dio cuenta de lo que se puede creer o no. La discusión entre dos personas, a veces con que una cuestión a la siguiente giro a la derecha, otros se carga, es decir, la respiración es tan malo que se puede estar en contra de la 2 x 2 = 4 y decir, "No creo, Si bien se entiende.
??Bray el virus dentro de la "duda" no estamos sufriendo, tenemos que entender lo que creemos y que nos movemos. La acción no funciona, ciertamente no puede ser obtenida. La mejor manera de ahorrar de cualquier daño sospecha es que lo encontramos, nos movemos.
?? {# Nsym_Andyshh_Dftr_Avl, 157}
_____________________
??Mtalb y las declaraciones del ayatolá Yavadi Mly??
????https: //telegram.me/hakimjavadiamoli
??????????
حکیم جوادی آملی:
??راه مقابله با شبهات و رسیدن به یقین
??تحقیق و مطالعه، تنها نیمه راه است و نیمه باقی، به عمل انسان وابسته است؛ یعنی انسان باید هم محقق و هم متحقق باشد. محقق کسی است که از نظر علمی عمیقاً تحقیق کرده و مطالب را برای خود حل کرده است؛ ولی متحقق کسی است که به آنچه فهمیده، باور دارد و به آن عمل می کند. اگر کسی عالم محض بود و حرفهای متقن و محکم داشت؛ ولی به آن ایمان نداشت یا به علم خود بی باور بود و به حقایقی که برایش مکشوف شده، عمل نکرد، کم کم دُچار شک و شبهه می شود.
??خداوند در قرآن کریم با تعبیری لطیف درباره فرعون فرموده است (وَجَحدُوا بِها وَ اسْتیقنتها أنفُسُهُمْ ظُلماً وَ عُلُوّاً "سوره نمل، آیه 14") موسای کلیم علیهالسلام هم طبق آیات قرآن به فرعون فرمود (لَقَدْ علمتَ ما أنزلَ هؤلاءِ إلاّربُّ السَّمواتِ و الأرض "سوره اسراء، آیه 102") ؛ تو خود می دانی که اینها را کسی جز خدای آسمانها و زمین نفرستاده است. با این همه فرعون به این علم خود باور نداشت.
??فهم و باور، دو چیز متفاوت است: فهم در اختیار ما نیست؛ ولی باور در اختیار ماست. با فکر کردن، مطالعه یا تحصیل، علمی برای ما حاصل می شود و پس از آن دیگر نمی توانیم بگوییم که من نمی خواهم بفهمم. در فهم انسان اراده دخیل نیست؛ امّا در باور اراده دخیل است؛ یعنی انسان پس از آنکه چیزی را فهمید، می تواند به آن باور داشته یا نداشته باشد. در بحث میان دو نفر، گاهی با اینکه یکی مسئله حق را برای دیگری روشن می کند، دیگری زیر بار نمی رود؛ یعنی نفس به قدری شرور است که می تواند در برابر 2*2=4 بایستد و بگوید: من باور نمی کنم، با اینکه فهمیده است.
??برای اینکه به ویروس درونی «شک و شبهه» مبتلا نشویم، باید به آنچه فهمیده ایم، باور داشته باشیم و به آن عمل کنیم. تا عمل در کار نباشد، یقین حاصل نمی شود. بهترین راه برای نجات از گزند شبهه این است که به آنچه فهمیدیم، عمل کنیم.
??{ #نسیم_اندیشه_دفتر_اول، صفحه 157}
_____________________
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
حکیم جوادی آملی:
??نسوختن که هنر نیست
??در بعضی فقرات دعای کمیل از خداوند مسئلت می کنیم، که: خدایا مرا از برترین و بالاترین بندگانت قرار بده «واجْعلنى من أحسن عبیدک نصیباً عنْدک وأقربهم منزلةً منک وأخصّهم زُلفةً لدیْک»
??همت ما این نباشد که نسوزیم؛ نسوختن که هنر نیست. خداوند بسیاری از افراد را در قیامت نمی سوزاند و به جهنم نمی برد. بچه ها و دیوانه ها را به جهنم نمی برد، و نیز مستضعفین که دسترسی به معارف و احکام الهی نداشته اند به آتش نخواهد برد.
??گفته اند: از خدا بخواهید که برجسته ترین و بهترین انسانهای نمونه باشید. از این رو در شبهای جمعه از خدا مسئلت می کنیم که خدایا مرا به جایی برسان که از من بالاتر کسی نباشد. (البته غیر از انبیای الهی و معصومین سلام الله علیهم أجمعین که حسابشان با خدا است).
??حدیث شریفی را جناب حسین بن علی علیه السلام از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نقل فرموده که «انالله عزوجل یحب معالی الأمور و یکره سفسافها»خداوند همتهای بزرگ و فکرهای بلند را دوست دارد. کارهای نازل و پست و افکار حقیر را دوست ندارد.
??{ #حکمت_عبادات، صفحه 227}
_____________________
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
??????????
حکیم جوادی آملی:
??رقّت قلب چیست؟
??قلب، گاهی دارای رقّت است و گاهی هم دچار ضعف می شود. ممکن است کسی بگوید، من در تمام مدت عمر خود، حتی یک گوسفند را هم سر نبریده ام یا بریدن سر مرغی را ندیده ام، این رقّت قلب نیست، بلکه ضعف نفس است، زیرا همین شخص وقتی بوی کباب گوشت گوسفندی که می خورد، به مشام فقرا می رسد، در خود هیچ احساسی ندارد.
??رقّت قلب و عاطفه از فضایل انسانی است؛ در حالی که ضعف نفس هیچ فضیلتی ندارد. رقّت قلب راهی است که انسان با طی آن، بر اساس دستورات الهی، به خلق خدا خدمت می کند.
??رقیق القلب کسی است که از دیدن یک فقیر واقعاً متأثر می شود یا وقتی از قیامت و دوزخ سخن به میان می آید، اشک در چشمانش حلقه می زند. راه رقّت قلب نیز دوری از گناه است. امام علی علیهالسلام می فرماید: «ما جفّتِ الدموع إلاّ لقسوةِ القلوب و ما قست القلوب إلاّ لکثرة الذنوب»؛ چشمها گرفتار خشکی نمی شود، مگر در اثر قساوت قلب، و قلب گرفتار قساوت نمی شود، مگر با زیادی گناه.
??{ #نسیم_اندیشه_دفتر_اول، صفحه 130}
_____________________
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
حکیم جوادی آملی:
??تاثیر موسیقی در روان آدم
??ابن سینا در نمط نهم اشارات و تنبیهات می نویسد: گاهی عارف به «نغمه رخم»، یعنی آهنگ ملایم نیاز دارد تا او را متّعظ کند.
??گاه مناجات یک جوان را اداره می کند. گاه نیز یک غزل یا قصیده، کمبودهای درونی او را ترمیم می کند؛ امّا لذت غزل هرگز در ترانه یافت نمی شود. ترانه لذتی کاذب ایجاد می کند؛ اما غزل شهدی است که لذت صادق را به همراه دارد و تا پایان عمر با انسان همراه است. غزلهای حافظ و سعدی چنین است
??به هر حال، اگر کسی خود را با ترانه سرگرم کند، در سنین بالاتر، خود متوجه می شود که با ذائقه او هماهنگ نیست، در حالی که انسان با مناجات و غزل انس دیگری دارد. غزل حافظ همیشه می ماند و هرچه سن بالاتر برود، انسان با آن بیشتر مأنوس می شود.
همه می دانیم که آهنگهای طرب انگیز خوی حیوانی را در ما زنده می کند. آهنگهایی که فرشته مَنِشی را در آدم احیا می کند، به انسان سبکباری می دهد و بشر را از شهوت و غضب دور می کند نیز می شناسیم. به آهنگهای مشکوک گوش نمی دهیم.
??خواندن غزلها و مناجاتها با صدای خوب، خصیصه ما ایرانیان است. ما ایرانیان به آواز بیش از نواختن علاقه داریم که بسیار خوب است و بیش از آن هم نیاز نیست.
در فرهنگ شیعی ما، مستحب است کسی که اذان می گوید، «صیّت»، یعنی خوش صوت باشدتا نیاز قوه سامعه تأمین شود.
??{ #نسیم_اندیشه_دفتر_اول، صفحه 114}
_____________________
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
??????????