???????????] 99%:
? آیامی شودغریزه شهوت راکنترل کرد?
@S_TEMNA
?? شهوت،غریزه ای است خدادادی که مسیر صحیح ارضای آن نیز مشخص است..
اسلام باانکاروسرکوب #شهوت،مخالف است ولی باآزادی و #عدم_کنترل آن نیز موافق نیست...
?? علت اصلی ارتکاب #گناه، #ضعف_معنوی مابه عنوان عامل بازدارنده دربرابر #هوس_شیطانی است..
??پس اولین راهبردمابایجلوگیری از قرارگرفتن نفس درموقعیت گناه است،درغیراین صورت طرف مغلوب درمقابله باشیطان قوی،نفس ضعیف خواهدبود ??
ترک هرآنچه که مارادر موقعیت #گناه قرار بدهد، #گام_اصلی می باشد
? توصیه های کاربردی:??
1? مراقب نگاه تان باشید.??
2? از خلوت بانامحرم،سخن گفتن وشوخی کردن باآن هاجداً خودداری کنید.??
3? ازفکر کردن،تصوروتخیل جنس مخالف و مسایل جنسی خودداری کنید.????
4? از نگاه کردن به تصاویروفیلم های تحریک کنندجداً خودداری کنید.????
5? ازشوخی های جنسی و محرک پرهیز کنید.??
6? درصورت شدت شهوت،خوردن غذاهای محرک ودارای کالری زیادمانندخرما،پیاز، فلفل و... را به حداقل برسانید.??
7? برای تعدیل نیروی جنسی خودحتماً ورزش وتحرک جسمانی وکار فیزیکی وبدنی رادرزندگی روزمره خودلحاظ کنید.????
8? دعاوتوسل برای نگهداری ایمان ورفع مشکلات می تواندمفیدباشد.????
9? روزه گرفتن موجب کاهش نیروی جنسی می شود.??
?? سعی کنیددرطول روزباوضوباشیدواز نورانیت آن استفاده کنید.
#شهوت_کنترل ??
https://telegram.me/joinchat/DdlkTz8h-DX3TZ3HLWdMuQ
صحیفه نور:
?? قلم ها و بیان ها با مغزهای مردم رابطه دارند
قلم به دست بگیرید برای تربیت بشر، آنقدری که بشر از قلم های صحیح نفع برده است از چیزی دیگر نبرده است و آنقدر که ضرر کشیده است، از چیزهای دیگر ضرر نبرده است. قلم ها و بیان ها با مغزهای مردم رابطه دارند.اگر قلم ها و بیان ها و علم ها و تعلیم ها و آموزش ها برای خدا باشد، مغزها را الهی تربیت میکنند و اگر چنانچه بر خلاف این باشد، مغزها، مغزهای غرورمند، مغزهای طاغوتی از آن پیدا می شود.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 13،صفحه 230
بیانات امام خمینی(ره) در جمع مسؤولان نهضت سواد آموزی سراسر کشور
مورخ:1359/10/06
?? عضو کانال صحیفه نور شوید :
@sahifeh_noor
?? اللهم عجل لولیک الفرج ??
سیر و سلوک و عرفان:
سه ره نمود مهم براى مأنوس شدن با خدا و دل بستگى به او :
#اوّل . یاد خدا کردن ، چنان که از امام على علیه السلام روایت شده است :
الذِّکرُ مِفتاحُ الاُنسِ .
یادِ خدا ، کلید اُنس است .
بنا بر این ، انسان ، هر چه بیشتر از این کلید گنج دل بستگى به خدا استفاده کند ، اُنس او با حضرت حق ، بیشتر مى گردد و به آرامش بیشترى دست مى یابد ، چنان که قرآن ، تأکید مى فرماید :
«أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ .
بدانید که با یاد خدا، دل ها آرام مى گیرند» .
#دوم . پرهیز از مصاحبت با اهل غفلت ، که آفت ذکر و اُنس با خداست . بدین جهت ، کسى که مى خواهد با خدا مأنوس باشد ، باید از معاشرت با انسان هاى غافل ، جدّا اجتناب کند ؛ چرا که انس با خدا ، با الفت با انسان هاى غافل ، در تضاد است ، چنان که از امام على علیه السلام روایت شده است :
کَیفَ یَأنِسُ بِاللّهِ مَن لا یَستَوحِشُ مِنَ الخَلقِ ؟!
چگونه با خدا مأنوس شود کسى که از خلق نمى رمد ؟!
بى تردید ، مقصود از «خَلق» در این حدیث و احادیث مشابه ، ذاکران (یاد کنندگان خدا) نیستند ؛ زیرا معاشرت با اهل ذکر ، خود ، عاملى مستقل براى یاد خدا کردن و اُنس گرفتن با اوست ؛ بلکه مقصود ، اجتناب از معاشرت با مردم غافل است .
#سوم . استمداد از خداوند متعال . اهل بیت(ع) خود ، مکرّر از خدا این تقاضا را داشته اند که «اللّهُمَّ اجعَلنا ... آنِسینَ بِکَ» یا «آنِسنى بِکَ یا کَریمُ» یا «و اجعل اُنسى بِکَ» . نیز در دعایى که در صحیفه سجادیّه از امام زین العابدین علیه السلام نقل شده ، امام علیه السلام وحشت از انسان هاى بد و غافل و نیز انس با خدا و اولیایش را یک جا از خداوند متعال مى خواهد و مى فرماید :
وَ ألبِس قَلبِىَ الوَحشَةَ مِن شِرارِ خَلقِکَ وَ هَب لِىَ الاُنسَ بِکَ وَ بِأَولِیائِکَ وَ أهلِ طاعَتِکَ .
یعنی :
جامه گریز از بدان خَلقت را بر قلب من بپوشان و اُنس به خودت و اولیا و اهل طاعتت را به من عطا فرما .
http://www.hadith.net
#انس
@sserfan
سیر و سلوک و عرفان:
"انس گرفتن با ذکرالله "
عزیزا!
آری، با ذکر حقیقی، حجابهای بین عبد و حق خرق شود و موانع حضور مرتفع گردد و قسوت و غفلت قلب برداشته شود و درهای ملکوت اعلی به روی سالک باز شود و ابواب لطف و. رحمت حق به روی او گشوده گرددولی عمده آن است که قلب در آن ذکر زنده باشد و مرده نباشد و با مردگان انس نگیرد و آنچه غیر حق و وجه مقدس اوست از مردگان است، و دل با انس با آن مردگی و مردار خواهی نزدیک شود:
"کل شیی هالک الا وجهه ". رسول خدا (ص) فرمود: راست ترین شعری که عرب گفته شعر لبید است که گفته ؛" الا کل شیی ما خلا الله باطل "
دل به دیگر موجودات بستن - هر موجودی باشد - از خدا غافل شدن است. ( گلچینی از موعظه های اخلاقی -عرفانی حضرت امام خمینی ره)
#انس
@sserfan
سیر و سلوک و عرفان:
"انس با پروردگار"
مرحله مقدماتی بندگی ،انجام واجبات و ترک گناهان است .
سالک با رعایت آنها به وادی اخلاص میرسد و از آنجا می باید با سعی و ریاضت تمام ،در خود اخلاص را پیاده نماید و همه بت های ظاهری و باطنی و اغیار را از دل بیرون کند.
در صورتیکه سالک در این میدان نیز پیروز شود به وادی بعدی که" انس با پروردگار" است می رسد .
این مرحله از «مراقبه» به این صورت است که به وسیله تمرین، توجه قلبى به خداوند را در خود ایجاد کند و آن را به حد ملکه برساند. اگر این ملکه را در خود به وجود آورد، کمکم حالتى برایش ایجاد مىشود که گویا خدا را مىبیند. پس از آن به تدریج به جایى مىرسد که نهتنها خداوند را بر اعمال خود ناظر مىبیند بلکه دریچهاى به سوى قلبش باز مىشود و از طریق دل با خدا سخن مىگوید. همه ما احتمالا کم و بیش این حالت را، هرچند به صورتى کوتاه و گذرا، درک کردهایم. شاید براى همه ما این حالت پیش آمده باشد که در هنگام خواندن دعا یا نماز، گاهى حالت توجه و انسى به ما دست مىدهد که براى یک لحظه احساس مىکنیم که خدا را در مقابل خود مىبینیم و مستقیم و بىپرده با او سخن مىگوییم.
مراقبه اولیا و انبیا
با ایجاد حالت انس و پس از آن، شدت یافتن محبت و اشتیاق، کمکم حجابهاى میان انسان و خداوند یک به یک از بین مىروند. از این پس انسان با شوق و لذتى خاص به خداوند توجه پیدا مىکند و از اینکه حضور او را احساس مىکند مسرور مىگردد و اگر لحظهاى از خدا غافل شود مانند آن است که از معشوقش جدا گردیده است. در چنین حال و مرتبهاى، جدایى براى سالک بسیار سنگین و غیر قابل تحمل مىشود و اساساً غفلت از خداى متعال را براى خود گناه مىداند و براى آن استغفار مىکند.
آرى، استغفار اولیاى خدا و کسانى نظیر پیامبر(صلى الله علیه وآله) و حضرات ائمه معصومین(علیهم السلام)
استغفار از گناه نیست، حتى استغفار از مکروهات هم نیست، بلکه استغفار آنان به این جهت است که احساس مىکنند با آنکه در حضور خداى متعال هستند آن مرتبه از توجه را که باید و شاید، به مقام ربوبى نداشتهاند. اولیاى خدا این ضعف توجّه را بزرگترین گناه مىدانند. گرچه انسان به مقتضاى بعد مادى و زندگى در این دنیا، خواه ناخواه مجبور است مقدارى از توجه خود را به امور مادى و غیر خدا معطوف نماید؛ ولى اولیاى الهى از همین مقدار عدم توجه به خدا نیز احساس گناه و شرمندگى مىکنند. آنان هیچگاه توجهشان به طور کامل به غیر خداى متعال معطوف نمىشود؛ ولى همین توجه جزئى به غیر را نیز براى خود گناه تلقى مىکنند و ناراحتاند از اینکه چرا نباید تمام توجهشان متمرکز در مقام ربوبى و ذات اقدس اله باشد.
در هر صورت، مراقبه این مرحله از سیر و سلوک و مقامات عرفانى این است که سالک باید مراقب باشد که در تمامى لحظاتْ تمام توجهش به خداى متعال باشد و بس. بهطور طبیعى استغفار این مرحله از سیر و سلوک نیز استغفار از گناهان معمول و متداول نخواهد بود، بلکه گریه و استغفار به سبب هرگونه غفلت از ذات اقدس ربوبى است. همانگونه که اشاره کردیم، گریهها و نالههاى انسانهاى والا و بلندمرتبهاى همچون پیامبر(صلى الله علیه وآله) و ائمه معصومین(علیهم السلام) را قاعدتاً باید بر چنین معنایى حمل کنیم، وگرنه بدیهى و مسلّم است که آن بزرگواران از هیچ امر و نهى الهى تخلف نمىکنند و دامانشان از گناه که جاى خود دارد، حتى از ترک اولى نیز مبرّا است.
به هر حال اگر انسان به این مرحله از کمال دست یابد و توجهات قلبىاش تنها در ساحت قدس الهى متمرکز شود، اینجا است که انوار بهیّه الهى بر دل آدمى مىتابد و او را از مراتب پست دنیوى به بالاترین مقامات عالى انسانى که همان مراتب اعلاى قرب ربوبى است مىکشاند. این همان مقام انقطاع الى الله و نورى است که امیرالمؤمنین(علیه السلام) و امامان معصوم(علیهم السلام)در مناجات شعبانیه از آن سخن گفتهاند:
اِلهی هَبْ لی کَمالَ الاِْنْقِطاعِ اِلَیْکَ وَاَنِرْ اَبْصارَ قُلُوبِنا بِضِیاءِ نَظَرِها اِلَیْکَ حَتّى تَخْرِق
آیت اله مصباح یزدی
درجستجوی عرفان اسلامی ص 246
#انس
@sserfan
صحیفه نور:
??ارزش انسان به بصیرت اوست
انسان با روح انسان است، با بصیرت انسان است. ما همه با همه حیوانات شرکت داریم در اینکه گوش داریم، چشم داریم، پا داریم و ما دست داریم چه، اما این مناط و انسانیت نیست، آنی که انسان را از همه موجودات جدا می کند، از همه موجودات طبیعی جدا می کند، آن قلب انسان است، آن بصیرت انسان است. شما بصیرت داشته باشید، انسانید. اگر بصیرت نداشته باشد، ابوجهل چشم داشت اما انسان نبود، بعضی از انبیا هم چشم نداشتند و نبی بودند. میزان در انسانیت معنویت انسان است.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
??صحیفه نور جلد 8 صفحه 34
بیانات امام خمینی(ره) در جمع گروهی از نابینایان مدرسه ابابصیر اصفهان
مورخ 1358/04/14
??عضو کانال صحیفه نور شوید:
@Sahifeh_noor
??اللهم عجل لولیک الفرج??
اندیشکده مطالعات یهود:
???? تبارشناسی کریستف کلمب
1? دایرةالمعارف یهود، از #اسحاق_آبرابانل #لویی_سانتانگل و #گابریل_سانچز به عنوان سرمایهگذاران سفر #کریستف_کلمب نام میبرد و میافزاید کلمب گزارش معروف سفر خود را خطاب به سانتانگل و سانچز نوشت که بلافاصله چاپ و در سراسر اروپا توزیع شد. این امر نشان میدهد که این دو متولیان سفر او بودند. سفر او به کمک نقشههایی صورت گرفت که این دو #یهودی فراهم آورده بودند.
2? حال این سؤال در ذهن هر انسان حقیقتجویی جولان مییابد که چرا نقش #یهودیان در سفر کریستف کلمب و برداشتن موانع پیش روی وی تا اینقدر پررنگ است؟!
برای پاسخ به سؤال مطرح شده بایستی به بیان اختلاف نظرات در تبارشناسی کریستف کلمب بپردازیم.
3? هرچند که در تاریخ مشهور و فیلمها و کتابهای متعددی که درباره کریستف کلمب ساخته و نوشته شده، او را به عنوان یک میسیونر مسیحی و مبلّغ دین مسیح معرفی نمودهاند، ولی برخی از محققین او را از زمره #یهودیان_مخفی میدانند.
4? دیوید م. ایچورن نویسنده #یهودی در اینباره میگوید:
? «نه نام حقیقی او کلمب (Colombus) و نه یک ایتالیایی متولد ژنو بوده؛ بلکه نام حقیقی او #جان_کولن (Jan colon) بود که در نزدیکیهای شهر پانتهودرا (Pantevedra) در اسپانیا به دنیا آمده بود و او در واقع یک یهودی اسپانیایی بوده است.»
5? بخشهایی از مقالهای که با عنوان «آیا کریستف کلمب حقیقتاً یک یهودی بود؟» به قلم #دالیا_سایاه (Dalia Sayah) که در روزنامه «شالوم»، ارگان یهودیان ترکیه، در این رابطه بیان شده، بسیار قابل ملاحظه است:
? نکته مهم این است که در گوشه سمت چپ بالای کلیه نامههایی که کلمب برای خانواده خود ارسال میداشت، مونوگرامی به چشم میخورد که مفهوم آن پنجاه سال قبل توسط موریس دیوید (Maurice David) کشف شد. این مونوگرام از دو حرف تشکیل شده است، که هر یهودیی آن را در بالای تمامی نوشتههای خود مینوشت. این دو حرف عبارت بودند از دو کلمه Beth و ha که امروزه معلوم شده که بر عبارت «مقدس است خداوند یهود» دلالت دارد.
? نکته دیگری که ثابت میکند، او یک یهودی مخفی بوده نحوه نگهداشتن دست چپ خود (به صورت پنجه باز بر روی قفسه سینه سمت راست) در تصاویر و تابلوهای اوست. این عمل اقدام رمزآلودی بود که مارانوها جهت شناسایی یکدیگر به کار میبردند.
? حالا دیگر زمان آن فرا رسیده که هویت حقیقی این کاشف بزرگ اعلام گردد: کریستف کلمب سفاراد. دیگر میتوانیم او را معرفی نماییم او پسرعموی بزرگ ما در آمریکاست.
?? متن کامل مقاله به همراه عکس:
?? http://yon.ir/Columbus
? به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:
?? @jscenter