سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تنگ چشمیِ بسیار، جوانمردی را زشت و برادری راتباه می کند . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
ایران ، خمینی ، امام ، خدا ، اخلاق ، اسلام ، درمان ، جوادی ، و ، قران ، سلوک ، عشق ، یهود ، عرفان ، نماز ، املی ، امریکا ، علی ، شهید ، حسین ، سالک ، مراقبه ، گناه ، سیر و سلوک ، انسان ، پیامبر ، قرایتی ، نفس ، امام خمینی ، در ، انقلاب ، محمد ، سیر ، شیطان ، صحیفه ، دل ، را ، چشم ، با ، به ، از ، عقل ، شب ، مرگ ، قلب ، روغن ، زن ، پوست ، دنیا ، کربلا ، که ، ذهن ، خود ، خودارضایی ، الهی ، شهادت ، سکوت ، قاشق ، عسل ، عاشق ، مردم ، عارف ، فرزند ، علم ، سلام ، سروش ، الله ، ارامش ، : ، درد ، جوادی املی ، جوان ، حسن ، حسن زاده ، برای ، شاه ، عکس ، فنا ، نماز شب ، کتاب ، یک ، نهج البلاغه ، نور ، نامه ، مهدی ، لذت ، فیلم ، صورت ، پناهیان ، بهشت ، پا ، ایمان ، ، ، جهان ، جنسی ، تقوی ، حکمت ، خانه ، روح ، دعا ، دوست ، دین ، رفتار ، رمضان ، خاک ، تو ، توحید ، ترس ، حقیقت ، Imam Jomeini ، آب ، اخلاص ، ازدواج ، استاد ، امام زمان ، بچه ، شیعه ، عرق ، عبادت ، فکر ، شهوت ، سحر ، سر ، زینب ، ما ، مادر ، مغز ، مقدس ، مومن ، نفوذ ، ویتامین ، کبد ، کودک ، کوچک ، نهضت ، میرباقری ، موسیقی ، ملت ، مقام ، معرفت ، مسجد ، مسلمان ، مسیحیت ، محبت ، قیامت ، زنجبیل ، زندگی ، سرکه ، شراب ، عیسی ، غذا ، عراق ، ظاهر ، صهیونیزم ، پدر ، این ، استبداد ، ازادی ، اربعین ، احکام ، اسراییل ، آرامش ، . ، _ ، تربیت ، ترک ، توبه ، تنها ، تقوا ، خلوت ، خواب ، خود ارضایی ، رهبر ، ذکر ، رابطه ، دندان ، دولت ، دروغ ، دست ، دشمن ، دوزخ ، ذات ، روحانی ، روز ، دانشگاه ، دانش ، حکومت ، حیوان ، خاطره ، تقویت ، حضرت ، حجاب ، جنگ ، چرا ، جان ، جبهه ، استقلال ، اعتیاد ، ادرار ، ادم ، اردکان ، ایه ، انگلیس ، انس ، انحراف ، امیر ، بد ، بهاییت ، صمدی ، شکر ، شکم ، صبر ، ظهور ، عاشورا ، غفلت ، غم ، عمر ، فلسفه ، فاطمی نیا ، شریعت ، شعر ، شناخت ، سیروسلوک ، سیستان ، سید الشهدا ، سیب ، سگ ، زیارت ، زیتون ، زبان ، زمان ، زمین ، گل ، مجلس ، مبارزه ، لذت با ذلت ، لبخند ، مسلم ، مدافع ، مرد ، معجون ، معده ، مسیح ، من ، مناجات ، مو ، مکارم ، میر باقری ، نعناع ، هدیه ، یا ، وصال ، همسر ، وهابیت ، کنید ، کنترل ، کلیه ، کوفه ، کتیرا ، کار ، یار ، یزد ، یهودیت ، کافر ، کره ، کوه های ، کلید ، کلیسا ، کشور ، کلام ، کن ، کمر ، هوا ، وجود ، وصل ، وطن ، وحشی ، هستی ، نیست ، نواب ، نظام ، نعنا ، نجومی ، نخودکی ، نسیم احکام ، میخک ، مدینی ، محاسبه ، محمود حقیقی ، مستی ، مسابقه ، گونی نخی ، گیاه ، ماست ، مثل ، گندم ، قرائتی ، قلم ، قدس ، قدم ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :374
بازدید دیروز :166
کل بازدید :146221
تعداد کل یاداشته ها : 1022
04/4/11
9:33 ع

صحیفه نور:

#پست_ویژه 

 

????رحلت ایت الله هاشمی و سراب ضدانقلاب

 

????هاشمی هم -مثل هر فرد سیاسی- هم منتقد داشت ، هم مرشد. اما اینکه امروز عده ای در بوق و کرنا کرده و بخواهند از پیکر او در مقابل انقلاب فتنه ای بسازند نکته ای قابل تامل است ؛ البته این گروه همان هایی بودند که دیروز کتاب "عالیجناب سرخپوش و عالیجنابان خاکستری" را در نقد هاشمی می نوشتند و امروز فقط به فکر منافع سیاسی خود هستند

 

??بعید نیست بدخواهانی در نقاب دوستداران ایشان، فوت شان را دستمایه طرح مباحث برانگیزاننده کنند. بی شک طرح هر سخنی که جامعه را در این مقطع به سمت شکل گیری دو قطبی حامیان-منتقدان مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی سوق دهد، بر خلاف رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است.

 

????امروز فصل نزاع بر سر شخصیت و رفتار هاشمی نیست،چرا که دشمن همین را می خواهد. امروز دست هاشمی از دنیا کوتاه شده و اخلاق حکم می کند که مانند هر منتقد منصف انقلابی ، افتخارات گذشته ی هاشمی را مرور کرد و برای همه ی رفتگان از جمله روح سفرکرده ی ایشان طلب مغفرت و آمرزش الهی مسئلت نمود.

 

?? به ما بپیوندید:

@sahifeh_noor 

 

?? اللهم عجل لولیک الفرج ??


  

سیر و سلوک و عرفان:

هدف دین ،رسیدن به توحید و اخلاص :

 

هدف دین، معرفت خداست و هدف عرفان از دیدگاه امام علی(ع)، توحید او و سپس اخلاص برای اوست. برای رسیدن به اخلاص فرد مؤمن باید ابتدا ایمان خود را کامل نماید تا به بینش توحیدی برسد (کمال التصدیق به توحیده) و برای هیچ کس یا هیچ چیز در مقابل خداوند، ارزشی قائل نشود؛ بلکه تنها به سمت معبود و محبوب حقیقی حرکت نماید.

 

بنابراین عبادت که همان تسلیم و خضوع در برابر معبود است، از احساس وابستگی وجود و کمال پرستش کننده به معبود ناشی می شود و این برخاسته از معرفت است».

مرحوم محمد تقی جعفری 

شرح نهج البلاغه جلد دو ص 53

 

#توحید

 

@sserfan


  

اندیشکده مطالعات یهود:

???? معرفی فراماسونری

تاریخچه فراماسونری (قسمت اول)

 

1? #فراماسون‌ها مدعی هستند قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین #تشکیلات_مخفی و منسجم در دنیا بوده و بنابر ادعای خودشان در جهت برادری و اخوت بین مردمان اقوام و ملل مختلف تلاش می‌نمایند!!

 

2? تاکنون هیچ سند و یا مدرک دقیقی در مورد منشأ اصلی و پیدایش این سازمان ارایه نشده و به دست نیامده است و شاید مبهم و اسرارآمیز جلوه دادن تاریخ پیدایش این سازمان، از سیاست‌ها و اهداف سازمان نشات گرفته، تا هر چه بیشتر به رمز‌آلود بودن آن در اذهان عموم دامن بزنند.

 

3? محققین و تاریخ‌نگاران نیز نتوانسته‌اند ریشه‌های واقعی و دقیق شکل‌گیری این سازمان را کشف نمایند:

??برخی از آنها شکل‌گیری #فراماسونری را به سنگ‌تراشان بزرگی که در اروپای قرون وسطی، کلیساهای بزرگ و جامع بنا می‌نهادند نسبت داده‌اند.

??برخی دیگر پیدایش آن را مرتبط با گروهی به نام #سلحشوران_صلیبی می‌دانند. فرقه‌ای نظامی و مذهبی از شوالیه‌های جنگجو که در زمان #جنگ‌های_صلیبی و در جنگ با مسلمانان به اوج آوازه رسیدند. (نظریه‌ی کانال اندیشکده این است.)

??عده‌ای نیز ریشه‌های شکل‌گیری فراماسونری را بسیار پیش‌تر از قرون وسطی دانسته و زمان شکل‌گیری آن را به دوران حضرت #سلیمان و بنای معبد بزرگ بیت‌المقدس برآورد کرده‌اند.

??عجیب نیست که بیشتر فراماسون‌ها نظر سوم را پذیرفته‌اند؛ چون از این طریق سعی در ریشه‌دار نشان دادن تشکیلات خود دارند.

 

4? برخی از مخالفین این تشکیلات اعتقاد دارند مرتبط کردن شکل‌گیری این سازمان به داستان بنای #معبد_سلیمان از تسلط تفکرات #صهیونیستی بر این سازمان ناشی شده و فعالیت مخفی و سرّی این گروه و منشأ بریتانیایی آن را، ابزاری در دست گروه‌های «انگلو – صهیونیست» جهانی و در جهت تسلط هر چه بیشتر بر جهان می‌دانند.

 

5? علی‌الخصوص باید توجه کنیم که فرماسونری جدید، در قرون اخیر پابه‌پای #سرمایه‌داری جهانی و در جهت رشد و گسترش آن تلاش کرده و مراکز اصلی آن دقیقاً در کانون‌های سرمایه و صهیونیستی قرار دارد.

 

?? شما را به مطالعه‌ی متن کامل مقاله در سایت اندیشکده دعوت می‌کنیم.

?? تلاش شده مقاله به‌همراه عکس‌های مناسب و از نظر بصری جذاب باشد.

 

?? منبع: جرمی هاروود، تاریخچه فراماسونری، ترجمه: علی شیعه علی، تهران: انتشارات سبزان.

 

?? متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:

?? http://yon.ir/freemason

? به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:

?? @jscenter


  

اندیشکده مطالعات یهود:

???? مغضوبین ارض [3]

ای مومنان!

 

1? یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا - این کلام الهی است و این خداست که تازه مسلمانان را با این لحن مهربانانه مورد خطاب قرار داده است: ای کسانی که ایمان آورده‌اید!

 

2? و این در حالی است که هنوز اقتضائات ایمان بطور کامل نازل نشده، و از سوی نبی معظم پروردگار تبیین نگردیده است. با این وجود خدای متعال امید را در نو مسلمانانی که هم عصر رسول خدا (ص) هستند و همه آنانی که بعدها به جمع مسلمانان می‌پیوندند، نهادینه می‌سازد. تا این‌که در آینده‌ای نه چندان دور علاوه بر درک عظمت ایمان و فهم معارف قرآن و بکار بستن آیات الهی، از ایمان تشریفی خارج و شرافت ورود در جمع مؤمنان حقیقی را نصیب خود سازند.

 

3? قابل توجه خوانندگان ارجمند:

ایمان صفت ممیّزه‌ای است که شما مومنین را از سائر اقوام جدا می‌سازد. دقت در آیه گویای این مطلب است که این ایمان اقتضائاتی دارد. 

 

4? این‌که خداوند قبل از این‌که «لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللَّهُ عَلَیْهِم» را بفرماید، نو مسلمانان را با عبارت «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا» مورد خطاب قرار می‌دهد، در صدد بیان یکی از اقتضائات ایمان است. 

 

5? ای مومنان بدانید اگر پیش از این امکان دوستی، صمیمیت، رفاقت، محبت و ولایت #یهود برای شما میّسر بود، به حکم این‌که در زمره‌ی مردم با ایمان قرار گرفته‌اید، اجازه ندارید با #یهود پیوند و مصاحبت داشته باشید. 

 

6? نهی از #مواصلت_با_یهود یکی از اقتضائات ایمان شماست. از این لحظه که محبت پروردگار شامل حال شما شده و خدای بزرگ شما را مؤمن خوانده است، ارتباطات شما در دائره‌ی ایمان تعریف می‌شود. 

 

7? «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللَّهُ عَلَیْهِم» ای مؤمنان با گروهی که خشم خدا بر آنان نشسته است دوستی نکنید. 

 

8? به بیان دیگر دوستی و محبت با #یهود با ایمان شما سازگاری ندارد. نمی‌شود که هم با #یهود مرتبط بود و هم در جمع مؤمنین قرار داشت. 

 

9? و به تعبیر دیگر یا مؤمن باشید و یا #یهودی ! جمع این دو امکان‌پذیر نیست.

 

ادامه دارد...

 

? علی خلیل اسماعیل

 

?? آدرس قسمت قبلی این مطلب در کانال:

?? https://telegram.me/jscenter/1431

? به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:

?? @jscenter


  

اندیشکده مطالعات یهود:

???? برنامه‌های یهود برای نفوذ در سازمان حکومتی پیامبر (2)

 

1? جبهه‌ی #یهود برای #نفوذ به درون حاکمیت، در پی کسی بودند که از عهده‌ی دو مأموریت برآید:

??1. در کنار رسول خدا به گونه‌ای رفتار کند که مسلمانان او را شخصیتی برجسته و توانمند برای خلیفه شدن بشناسند.

??2. سازمانی ایجاد کرده و کسانی را گرد هم آورد که حکومت او را به رسمیت بشناسند و در حمایت از او تلاش کنند و مسلمانان را گرد او جمع نمایند.

 

2? #ابوبکر بهترین گزینه برای انجام این مأموریت شناخته شد. شرایط و جایگاه اجتماعی ابوبکر او را گزینه‌ی مناسبی برای نفوذ ساخته بود. در حالی که نوع گروندگان به پیامبر جوان هستند، ابوبکر تنها سه سال از پیامبر کوچک‌تر است، مسلمانان هرگاه به دور رسول الله جمع شوند و او را نیز در کنار رسول الله ببینند، به دلیل سن بالای ابوبکر، او را به عنوان نفر دوم اسلام می‌شناسند. بدیهی است اگر کسی با قصد و انگیزه نیز بخواهد این نقش را بازی کند، موفق‌تر خواهد بود. افزون بر اینها، او در مکه صاحب‌نام بود و به بدی شهرت نداشت. بنابراین اگر در این سیستم نفوذ یابد، طبیعتاً در بین اصحاب رسول‌الله شهرت خواهد یافت.

 

3? در اینجا ممکن است این شبهه پیش آید که رفتارهای #ابوبکر همه مثبت و در جهت تقویت اسلام بوده است! اما باید اذعان داشت ابوبکر و یارانش در واقع به رسول خدا (ص) ایمان نداشتند و رفتارهایی که نقل شد، ظاهری نمادین از دین داشت و در حقیقت برای انگیزه‌های غیرخدایی صورت می‌گرفت. آنان قصد داشتند با این رفتارها نزد مردم شخصیت و مقامی کسب کنند تا در زمان مناسب بتوانند خلافت را از مسیر خود منحرف نمایند.

 

4? ما برای این ادعا که #ابوبکر و یارانش هیچ‌گاه به رسول خدا (ص) ایمان نیاوردند، سه شاهد می‌آوریم:

??1. امیرمؤمنان (ع) در بیانی پیش از جنگ صفین می‌فرمایند: هیچ‌کدام از این سه نفر (ابوبکر، عمر و عثمان) با رسول خدا (ص) پیشینه و سابقه‌ای را نداشتند. (بحارالانوار، ج30، ص323)

معلوم است منظور ایشان عدم پیشینه مثبت است، چرا که آنان در بسیاری از جریانات صدر اسلام حضور داشتند. آنان سابقه‌ای که به نفع اسلام و رسول خدا (ص) بوده و با انگیزه‌ی الهی باشد، ندارند.

??2. علی (ع) در جای دیگر می‌فرمایند: اگر قریش نام و اسم رسول خدا (ص) را وسیله‌ای برای رسیدن به ریاست و عزت قرار نمی‌دادند، هرگز خداوند سبحان را پس از رحلت پیامبر به اندازه‌ی یک روز هم عبادت نمی‌کردند. (شرح نهج‌البلاغه، ج20، ص298)

??3. حذیفه در بیانی می‌گوید: قسم به خدا، اینان (ابوبکر و یارانش) اعمالی انجام دادند که کاشف از این است که به اندازه‌ی یک چشم به هم زدن به خدا و رسول خدا (ص) ایمان نداشتند. (بحارالانوار، ج28، ص95)

 

5? در ادامه، به بیان جزئیات برنامه‌های ابوبکر در #نفوذ به سازمان حکومتی پیامبر خواهیم پرداخت که همان‌گونه که در ابتدای این نوشته گفتیم در دو جهت تنظیم شده بود:

??الف. شخصیت‌پردازی از خود

??ب. تشکیل سازمان نفاق

 

??ادامه دارد...

 

?? منبع: کتاب مهار انحراف

 

?? آدرس قسمت قبلی این مطلب در کانال:

?? https://telegram.me/jscenter/1426

? به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:

?? @jscenter


  

حکیم جوادی آملی:

??ندامت بزرگان از پرداختن به علوم رسمی...

 

??نکته مهمی که در کلمات سیدحیدر آملی(قدس‌سره) و مانند آن یافت می شود آن است که بزرگان کلام و #فلسفه در پایان عمر خود اظهار ندامت کرده اند که چرا در محدوده علم حصولی توقف کرده و به قلمرو علم حضوری بار نیافتند و چرا از کنگره عقل به برج بلند شهود پرواز نکرده اند؛ نه آنکه چرا از هِرَم عقل به زیر نیامدند و در بستر نقل و جمود بر ظاهرِ لفظ و پرهیز از تفکرِ آزاد و اجتناب از سیر در بطون کتاب و سنّت معصومین(علیهم‌السلام) نخوابیدند

 

??مثلاً اگر شیخ بهائی(قدس‌سره) که عمری را به تدریس علوم عقلی پرداخته سرانجام چنین می سراید: 

تا کی ز شفا شفا طلبی 

از کاسه زهر دوا طلبی

مقصود ندامت بر اکتفا به علوم رسمی و حرمان از شهود عرفانی است؛ نه طرد تعقل و تن دادن به تقلید در معارف یا تعطیل عقل از سیر و فحص و غور و غوص در متون عمیق دینی...

 

??غرض آنکه، آنچه از بزرگان کلام و فلسفه در این زمینه رسیده است ناظر به لزوم تهذیب روح برای نیل به بلندای شهود عرفانی است؛ نه تنزّل از برهان به خطابه و انحطاط از تعقل به تعطیل یا تقلید و مانند آن؛ و آنچه بین ارباب برهان و عرفان در خدمت قرآن می گذرد همانا سیر از حصول به حضور و تعالی از برهان به عرفان و تکامل از علم اِسمی به علم ارثی است.

 

??{ #تحریر_تمهید_القواعد  ج1، صفحه 94} 

 

??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی?? 

????https://telegram.me/hakimjavadiamoli

??????????


  

حکیم جوادی آملی:

?? بیدار شدن با لگد دشمن...

 

??وجود مبارک امیرالمؤمنین سلام الله علیه که امیر بیان است فرمود اینجا جای خواب نیست، اگر کسی با رهبریِ ولیّ زمانش بیدار شد طوبی له و حسن مآب، نشد با پای دشمن مهاجم بیدارش می‌کنند: «من نامَ عن نصرة ولیّه انتبه بوطأة عدوّه»(غرر الحکم و درر الکلم،ح 9681)

 

??اگر کسی خوابید و حرف رهبری را گوش نداد، آن روزی که دشمن با چکمه آمده، با پا و با لگد او را بیدار می‌کنند؛ کسی را نمی‌گذارند در دنیا خواب راحت ببیند. آنجا که دشمن گام می‌گذارد و پا روی گردنش می‌گذارد، بیدارش می‌کنند

 

??{ #نماز_جمعه 76/3/9} 

 

??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی?? 

????https://telegram.me/hakimjavadiamoli

??????????


  
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >