سفارش تبلیغ
صبا ویژن
با ذکر خدا دلها زنده می شود . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
ایران ، خمینی ، امام ، خدا ، اخلاق ، اسلام ، درمان ، جوادی ، و ، قران ، سلوک ، عشق ، یهود ، عرفان ، نماز ، املی ، امریکا ، علی ، شهید ، حسین ، سالک ، مراقبه ، گناه ، سیر و سلوک ، انسان ، پیامبر ، قرایتی ، نفس ، امام خمینی ، در ، انقلاب ، محمد ، سیر ، شیطان ، صحیفه ، دل ، را ، چشم ، با ، به ، از ، عقل ، شب ، مرگ ، قلب ، روغن ، زن ، پوست ، دنیا ، کربلا ، که ، ذهن ، خود ، خودارضایی ، الهی ، شهادت ، سکوت ، قاشق ، عسل ، عاشق ، مردم ، عارف ، فرزند ، علم ، سلام ، سروش ، الله ، ارامش ، : ، درد ، جوادی املی ، جوان ، حسن ، حسن زاده ، برای ، شاه ، عکس ، فنا ، نماز شب ، کتاب ، یک ، نهج البلاغه ، نور ، نامه ، مهدی ، لذت ، فیلم ، صورت ، پناهیان ، بهشت ، پا ، ایمان ، ، ، جهان ، جنسی ، تقوی ، حکمت ، خانه ، روح ، دعا ، دوست ، دین ، رفتار ، رمضان ، خاک ، تو ، توحید ، ترس ، حقیقت ، Imam Jomeini ، آب ، اخلاص ، ازدواج ، استاد ، امام زمان ، بچه ، شیعه ، عرق ، عبادت ، فکر ، شهوت ، سحر ، سر ، زینب ، ما ، مادر ، مغز ، مقدس ، مومن ، نفوذ ، ویتامین ، کبد ، کودک ، کوچک ، نهضت ، میرباقری ، موسیقی ، ملت ، مقام ، معرفت ، مسجد ، مسلمان ، مسیحیت ، محبت ، قیامت ، زنجبیل ، زندگی ، سرکه ، شراب ، عیسی ، غذا ، عراق ، ظاهر ، صهیونیزم ، پدر ، این ، استبداد ، ازادی ، اربعین ، احکام ، اسراییل ، آرامش ، . ، _ ، تربیت ، ترک ، توبه ، تنها ، تقوا ، خلوت ، خواب ، خود ارضایی ، رهبر ، ذکر ، رابطه ، دندان ، دولت ، دروغ ، دست ، دشمن ، دوزخ ، ذات ، روحانی ، روز ، دانشگاه ، دانش ، حکومت ، حیوان ، خاطره ، تقویت ، حضرت ، حجاب ، جنگ ، چرا ، جان ، جبهه ، استقلال ، اعتیاد ، ادرار ، ادم ، اردکان ، ایه ، انگلیس ، انس ، انحراف ، امیر ، بد ، بهاییت ، صمدی ، شکر ، شکم ، صبر ، ظهور ، عاشورا ، غفلت ، غم ، عمر ، فلسفه ، فاطمی نیا ، شریعت ، شعر ، شناخت ، سیروسلوک ، سیستان ، سید الشهدا ، سیب ، سگ ، زیارت ، زیتون ، زبان ، زمان ، زمین ، گل ، مجلس ، مبارزه ، لذت با ذلت ، لبخند ، مسلم ، مدافع ، مرد ، معجون ، معده ، مسیح ، من ، مناجات ، مو ، مکارم ، میر باقری ، نعناع ، هدیه ، یا ، وصال ، همسر ، وهابیت ، کنید ، کنترل ، کلیه ، کوفه ، کتیرا ، کار ، یار ، یزد ، یهودیت ، کافر ، کره ، کوه های ، کلید ، کلیسا ، کشور ، کلام ، کن ، کمر ، هوا ، وجود ، وصل ، وطن ، وحشی ، هستی ، نیست ، نواب ، نظام ، نعنا ، نجومی ، نخودکی ، نسیم احکام ، میخک ، مدینی ، محاسبه ، محمود حقیقی ، مستی ، مسابقه ، گونی نخی ، گیاه ، ماست ، مثل ، گندم ، قرائتی ، قلم ، قدس ، قدم ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :340
بازدید دیروز :166
کل بازدید :146187
تعداد کل یاداشته ها : 1022
04/4/11
5:37 ع

آیا شعار «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد» از امام است؟ 

 

این جمله عینا در سخنان و آثار حضرت امام وجود ندارد. حضرت امام درخصوص ولایت فقیه مطالبی را بیان کرده اند که مضمون این جمله است. 

معظم له در 28 شهریور 1358 در جمع افسران، همافران، درجه داران و پرسنل غیر نظامی پایگاه هشتم نکاء نیروی مستقر در اصفهان، سخنانی در شهر قم ایراد می فرمایند:

 «....من به همه ملت، به همه قوای انتظامی، اطمینان می دهم که امر دولت اسلامی، اگر با نظارت فقیه و ولایت فقیه باشد، آسیبی بر این مملکت نخواهد وارد شد.گویندگان و نویسندگان نترسند از حکومت اسلامی و نترسند از ولایت فقیه، ولایت فقیه آنطور که اسلام مقرر فرموده است وائمه ما نصب فرموده اند به کسی صدمه وارد نمی کند، دیکتاتوری به وجود نمی آورد، کاری که بر خلاف مصالح مملکت است انجام نمی دهد.»

 صحیفه نور، جلد10، ص58

 

در تاریخ 30 مهر 1358 در دیدار نمایندگان اقشار مختلف مردم و عشایر در شهر قم امام می فرمایند: «شما از ولایت فقیه نترسید، فقیه نمی خواهد به مردم زورگویی کند. اگر یک فقیهی بخواهد زورگویی کند این فقیه دیگر ولایت ندارد، اسلام است در اسلام قانون حکومت می کند، پیغمبر اکرم هم تابع قانون بود، تابع قانون الهی، نمی توانست تخلف بکند.» 

صحیفه نور، جلد10، ص310

 

ایشان هم چنین در 9 آبان 1358 در دیدار خانواده های شهدای 15 خرداد سال 42 و شهدای حوادث بندرانزلی در شهر قم می فرمایند:

 «شما موافقت کنید با این ولایت فقیه، ولایت فقیه برای مسلمین یک هدیه است که خدای تبارک و تعالی داده است.»

 صحیفه نور، جلد10، ص407


  

مراتب توحید :

 

 براى رهایى از «خودپرستى» و واصل 

شدن به معبود و معشوق حقیقى، راه کلى این است که انسان «عبد» شود و همه استقلال‌ها را نفى کند و همه چیز خود و دیگر موجودات را از خدا ببیند. براى تحقق چنین امرى :

 

_اولین کارى که انسان مى‌بایست انجام دهد این است که اراده خود را به طور کامل تابع اراده خداى متعال کند. این مرحله، مرحله‌اى بسیار طولانى و داراى مشقت‌هاى فراوان است. 

 

_پس از عبور از این منزل، مرحله بعد این است که صفات و کمالات و ملکات خویش را از خود نفى کند و آن‌ها را به خدا نسبت دهد. منظور از این سخن، نسبت دادن در لفظ و عبارت نیست، بلکه مقصود این است که در حقیقت این معنا را بیابد و شهود کند که یگانه دارنده مستقل صفات و کمالاتْ خداى متعال است.

 

_ مرحله سوم نیز این است که هستى خود و همه موجودات را از خدا ببیند. در این‌جا نیز منظور این است که این معنا را بیابد و شهود کند، نه آن‌که با استدلال و برهان و در قالب لفظ و مفهوم بدان برسد. 

بر این اساس براى سیر و سلوک مى‌توان سه مرحله کلى در نظر گرفت و هم‌چنان که بزرگان فرموده‌اند، به ترتیب آن‌ها را «توحید افعالى»، «توحید صفاتى» و «توحید ذاتى» نام نهاد.

منبع :آیت اله مصباح یزدی (سایت)


  

پایگاه قرآنی سماموس:

عقل در شعاع شهود

از نظر قرآن، اگر عقل در شعاع شهود قرار گیرد، لذتی به انسان دست می دهد که نظیر و همانند ندارد. باید گفت که عقل از نظر قرآن می تواند به دو چیز در سایه و شعاع  قرار گیرد و بروز و ظهوری نداشته باشد: 1. خمر و شراب مست آور و مسکر که موجب می شود تا عقل در سایه قرار گیرد و کارکرد خود را از دست دهد. چنین خمر و شرابی حرام است تا موجب ناکارآمدی عقلی می شود که مدیریت دو قوه شهوت و غضب و مهار آن را به عهده دارد؛ 2. خمر و شرابی که شهود آفرین است؛ زیرا این شراب موجب نمی شود تا عقل زایل شود، بلکه شرایطی را به وجود می آورد که انسان به جای مفاهیم و علوم حصولی، حقیقت را به جان می یابد و شهود می کند. 

 

خداوند در قرآن می فرماید: مَثَلُ الْجَنَّةِ الَّتِی وُعِدَ الْمُتَّقُونَ فِیهَا أَنْهَارٌ مِنْ مَاءٍ غَیْرِ آسِنٍ وَأَنْهَارٌ مِنْ لَبَنٍ لَمْ یَتَغَیَّرْ طَعْمُهُ وَأَنْهَارٌ مِنْ خَمْرٍ لَذَّةٍ لِلشَّارِبِینَ وَأَنْهَارٌ مِنْ عَسَلٍ مُصَفًّى وَلَهُمْ فِیهَا مِنْ کُلِّ الثَّمَرَاتِ وَمَغْفِرَةٌ مِنْ رَبِّهِمْ  ؛ مثل بهشتى که به پرهیزگاران وعده داده شده [چون باغى است که در آن نهرهایى است از آبى که رنگ و بو و طعمش برنگشته و جویهایى از شیرى که مزه‏ اش دگرگون نشود و رودهایى از باده‏ اى که براى نوشندگان لذتى است و جویبارهایى از انگبین ناب و بدون موم و در آنجا از هر گونه میوه براى آنان فراهم است و از همه بالاتر آمرزش پروردگار آنهاست.(محمد، آیه 15)

 

خداوند در جایی دیگر درباره این شراب لذت آفرین و باده شهودآفرین می فرماید: یُطَافُ عَلَیْهِمْ بِکَأْسٍ مِنْ مَعِینٍ بَیْضَاءَ لَذَّةٍ لِلشَّارِبِینَ لَا فِیهَا غَوْلٌ وَلَا هُمْ عَنْهَا یُنْزَفُونَ؛ با جامى از باده ناب پیرامونشان به گردش درمى ‏آیند؛ باده‏ اى سخت‏ سپید که نوشندگان را لذتى خاص مى‏ دهد؛ نه در آن فساد عقل است و نه ایشان از آن به بدمستى و فرسودگى مى‏ افتند.(صافات، آیات 45 تا 47)

 

شرابی که لذت آفرین است و در آن فساد عقل و بدمستی و فرسودگی نیست، شرابی است که انسان با نوشیدن آن فراتر از عقل با بال عشق به پرواز در می آید و حقایق را به جان می بیند و از آن لذت می برد. از آن جایی که خداوند ساقی این شراب به اهل بهشت است، چیزی جز شراب حقیقت نما نیست؛ به طوری که هر کسی آن را نوشید با حقایق به شهود عرفانی و شهود لدنی ارتباط وجودی می یابد و عقل او تحت سایه عشق محبتی خداوند می رود: وَسَقَاهُمْ رَبُّهُمْ شَرَابًا طَهُورًا؛ و پروردگارشان باده‏ اى پاک به آنان مى ‏نوشاند.(انسان، آیه 21)

 

پس دو نوع خمر داریم: 1. خمر و شرابی است که عقل را زایل می کند و از کار می اندازد، 2. خمر و شراب طهوری که عقل را در شعاع خود می برد به طوری که دیده نمی شود. 

 

اگر بخواهیم تمثیلی داشته باشیم باید بگوییم: 1. گاه ماه در ظل و سایه زمین می رود و خسوف رخ می دهد و ماه در آسمان شب دیده نمی شود؛ این همان حالتی است که برای عقل هنگام خوردن خمر مسکر و مست آور رخ می دهد؛ 2. گاه ماه در روز در اثر شدت نور خورشید دیده نمی شود با آن که ماه روز چهاردهم است؛ ولی در شعاع خورشید از شدت نورانیت رفته است و به چشم نمی آید. این حالتی است که از شراب شهود برای اهل عرفان در دنیا و بهشت پدید می آید.


  

سیر و سلوک و عرفان:

یکی پرسید از آن مجنون غمناک 

که ای خالص عیار و از هوس پاک

 

چرا شبها تو را آه و فغان است 

که شب آسایش پیر و جوان است

 

 جوابش گفت آن مجنون بی‌دل 

که ای از فیض شب گردیده غافل

 

به شبها عاشقان را راز باشد 

به شب کوی وفا، در باز باشد.

 

به شب بردند عیسی را به افلاک 

به چرخ چارمین از عالم خاک

 

 به شب قرآن فرود آمد زمعبود 

به شب حقّ جرم آدم را ببخشود

 

 پیمبر را به شب معراج دادند 

دلش نور و سرش را تاج دادند

 

 مرا انسی از آن باشد به شبها 

که آمد لیلیم در شب به دنیا

 

به عشق او به شبها می‌زنم گام 

که شب لیل است و با لیلی است همنام 

 

#نماز_شب

 

@sserfan


  

اندیشکده مطالعات یهود:

???? تسلط اختاپوسی

 

1? پست‌ترین و شنیع‌ترین عمل شرکت #یهودی #کانن_فیلم (Cannon Films) را شاید بتوان در مورد هنرمند زن انگلیسی #ونسا_ردگریو (Vanessa Redgrave) دانست.

 

2? پس از آن که ردگریو #اسرائیل را رژیمی غاصب و اشغالگر توصیف کرد و ملت #فلسطین را مورد تأیید و حمایت قرار داد، کانن به طور پنهانی وکیل وی را وادار کرد تا قرار داد شرکت با ردگریو را به گونه‌ای تنظیم کند که بر اساس یکی از بندهای آن، او به بازی در #فیلم‌های_جنسی مجبور شود!!

 

3? پس از آن که ونسا ردگریو به دسیسه رؤسای کانن پی برد، از اجرای مفاد قرارداد سرباز زد. اما بنابر حکم دادگاه از بازی در تمام فیلم‌های سینمایی محروم شد! این وضع ادامه داشت تا این که پنج سال بعد، دادگاه عالی آمریکا قرارداد ردگریو با شرکت کانن را ملغی اعلام کرد و او توانست به سر کارش باز گردد.

 

4? البته دسیسه‌چینی «کانن صهیونیست مسلک» به همین‌جا ختم نمی‌شود؛ چرا که آنان کوشیدند تا همین بلا را بر سر #جین_فوندا (Jane Fonda) بازیگر زن مشهور آمریکایی که در جریان جنگ اعراب و اسرائیل، طرف عرب‌ها را گرفته بود، بیاورند!

 

?? منبع: سعید طبیعت‌شناس ، صهیونیسم و سینما ، تهران: انتشارات قبله اول (جمعیت دفاع از ملت فلسطین).

 

?? متن کامل مقاله به همراه عکس:

?? http://yon.ir/CannonFilm

? به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:

?? @jscenter


  

اندیشکده مطالعات یهود:

???? سگ‌ها رسوا می‌شوند!

?? قرآن و تنقیحِ داده‌های حاخامی

 

1? و اکنون مقایسه کنید خدایی که دست از کار می‌کشد و آرام می‌گیرد، کجا؟ و خدایی که: «یَسْئَلُهُ مَنْ فِی السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ کُلَّ یَوْمٍ هُوَ فِی شَأْن : هرکسی که در آسمان‌ها و زمین است سائل درگاه اوست، و او هر روز در کارى است». (سوره الرحمن آیه 29) کجا؟!!

 

2? خدایی که برای خلق زن نیازمند بی‌هوش کردن آدم است، کجا؟ و خدایی که: «بَدِیعُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ، وَ إِذا قَضى‏ أَمْراً فَإِنَّما یَقُولُ لَهُ کُنْ فَیَکُون : آفریننده آسمان‌ها و زمین است، چون اراده‌ی چیزى کند، مى‏گوید: موجود شو، و آن چیز موجود مى‏شود». (سوره بقره آیه 117) کجا؟!!

 

3? خدایی که از یافتن آدم و همسرش عاجز است، کجا؟ و خدایی که: «إِنَّهُ کانَ بِعِبادِهِ خَبِیراً بَصِیراً : همانا او به بندگانش آگاه و بیناست». (الاسراء آیات 30 و 96) و نیز: «إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِباد : همانا او بندگانش را مى‏بیند». (غافر آیه 44) کجا؟!!

 

4? خدایی که از جاودانه‌شدن آدم و همسرش در بهشت بیمناک است، کجا؟ و خدایی که بندگان مؤمنش را برای همیشه در بهشت قرار می‌دهد: «وَ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ أُولئِکَ أَصْحابُ الْجَنَّةِ هُمْ فِیها خالِدُون : و آنان که ایمان آورده‏اند و کارهاى شایسته کرده‏اند، اهل بهشتند و در آن جاویدان». (البقره آیه 82) کجا؟!!

 

5? خدایی که کُشتی‌گیر است و از این‌که نمی‌تواند حریفش را شکست دهد لگد محکمی به ران حریف می‌زند که تا به امروز هم آثار آن لگد باقی است، کجا؟ و خدایی که: «وَ اللَّهُ رَؤُفٌ بِالْعِباد : بر این بندگان مهربان است». (البقره آیه 207) کجا؟!!

 

6? البته چنین خدای موهومی که ساخته‌ی ذهن‌های بیماران صعب‌العلاج است، قابل خدعه و نیرنگ نیز هست. و پر واضح است آنانی که: «یُخادِعُونَ اللَّهَ وَ الَّذِینَ آمَنُوا : خدا و مؤمنان را خدعه می‌زنند»، ریشه در #یهود و #یهودی‌زادگان دارند. چنان‌چه در شأن نزول این آیات علاوه بر عبداللَّه بن اُبى که ریاست منافقان و مخالفان رسول خدا را بعهده دارد، از گروه #یهود نیز نام برده‌اند.

 

?? ادامه دارد...

 

? علی خلیل اسماعیل

 

? به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:

?? @jscenter


  

شیخ مهدی دادافرین:

12 ربیع الثانى 

 

 

1. انقراض بنى امیه 

 

در این روز با سفاح اولین خلیفه عباسى بیعت شد(265)، و با انقراض دولت بنى مروان ، دولت بنى امیه به کلى منقرض شد. البته مروان در 27 ذى الحجه کشته شد، ولى در این روز با تاءسیس دولت بنى عباس رسما نام بنى امیه از صفحه خلافت برچیده شد.


  
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >