روابط خارجی شما چگونه خواهد بود؟
??بازخوانی پاسخ امام خمینی (ره) به سوال خبرنگار روزنامه لیبرال در باب روابط خارجی جمهوری اسلامی، 24 دی 57 در نوفل لوشاتو
??ما برای اولین بار نشان خواهیم داد که نه تنها در روابط خارجی به زیان ملت خود هیچ گونه رابطه و قراردادی را امضا نمیکنیم بلکه هیچ گاه به زیان سایر ملتها و به قیمت تجاوز به حقوق آنها، هر چند به نفع ملت ایران باشد، رابطهای برقرار نمیکنیم. ما همچنان که مخازن خود را از غارت بیگانگان حفظ میکنیم هیچ گاه به ثروتهای دیگران #ولو_به_نفع_ملت_خود تجاوز نمیکنیم. موازین اسلامی اجازه تجاوز به هیچ انسانی را نمیدهد، خواه از افراد ملت ما باشد یا از سایر ملتها.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
?? عضو کانال صحیفه نور شوید :
@sahifeh_noor
شبِ وصل
یــــک امشبــــى که در آغوش مـــــاه تابانم
ز هر چه در دو جهان است، روى گردانم
بگیـــــر دامن خورشید را دمــــــى، اى صبح
کــــه مــه نهاده سر خویش را به دامانم
هــــزار ساغـــــر آب حیــــات خــــوردم از آن
لبـــــان و همچـــو سکندر هنوز عطشانم
خـــــداى را کـه چه سرّى نهفته اندر عشق
کــــه یــــار در بر من خفته، من پریشانم؟
نـــــدانــم از شب وصل است یا ز صبح فراق
کـــه همچــو مرغ سحرگاه، من غزلخوانم؟
هــــــزار سال، اگـــر بگذرد از این شب وصل
ز داستــــان لــــطیفش، هـــــــزار دستانم
مخوان حدیث شب وصل خویش را، "هندى"
کـــــه بیمنـــــاک ز چشــــمِ بــــدِ حسودانم
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#دیوان_اشعار_امام_خمینی
??عضو کانال صحیفه نور شوید:
@Sahifeh_noor
تلاش برای رفع اختلافات
شما و ما در هر کجا که هستیم و با هر وضعی، باید خود را برادر دانسته و با هم، پیوستگی مستمر برقرار بسازیم و با برادران داخل کشور در هر لباس که هستند دست برادری بدهیم و برای رفع اختلافات که به دست اجانب رخ داده و دستگاه جبار و عمال اجانب پیوسته بر آن دامن می زنند کوشش کنیم.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
??صحیفه نور جلد 1 صفحه 253
پاسخ حضرت امام خمینی (ره) به تسلیت دانشجویان و مسلمانان خارج از کشور در شهادت آیةالله حاج آقا مصطفی خمینی
مورخ 1356/09/24
سیر و سلوک و عرفان:
چون نور که از شمس جدا هست و جدا نیست
عالم همه آیات خدا هست و خدا نیست
درآیینه، تو بینی اگر صورت خود را
آن صورت آیینه شما هست و شما نیست
عالم همه جا جلوه گر شاهد غیبی است
او را نتوان گفت کجا هست وکجا نیست
#وحدت_وجود
#شعر_نایینی
@sserfan
سیر و سلوک و عرفان:
عوامل محروم کننده از نماز شب :
1. تنبلی: حضرت نبىّ اکرم(ص)فرمود: کسى نیست مگر اینکه در شبى دو مرتبه فرشتهاى او را از خواب بیدارش میکند و میگوید: بنده ى خدا بنشین و به یاد خدا باش در مرتبهى سوم که فرشته او را بیدار مىکند اگر آگاه نشد شیطان در گوشش ادرار میکند.
2. پرخوری سبب پرخوابی میشود و پرخوابی نیز سبب از دست رفتن نماز شب میشود.
3. مطلق گناهان بهویژه دروغ.
4. در روایات آمده است که بنده یک یا دو شب از تهجد و شب زنده دارى محروم مىگردد براى اینکه به خود عجب نکند.
گناه مانع نماز شب :
امام علی (ع ) :جاء رجل الی امیرالمؤمنین - علیه السلام - فقال : یا امیرالمؤمنین انی قد حرمت الصلاة باللیل ، فقال امیرالمؤمنین -علیه السلام - : انت رجل قد قیدتک ذنوبک .مردی نزد امیرالمؤمنین (ع ) آمد وگفت : ای امیر مؤمنان ! من از نماز شب محروم شدم . علی (ع ) فرمود: تو مردی هستی که گناهانت تو را زندانی (اسیر) کرده است .
جواد دلاوری ، حوزه علمیه تبیان
#نماز_شب
@sserfan
سیر و سلوک و عرفان:
چشم توحیدی :
گر عارف حق بینی چشم از همه بر هم زن
چون دل به یکی دادی، آتش به دو عالم زن
هم نکته? وحدت را با شاهد یکتاگو
هم بانگ اناالحق را بر دار معظم زن
هم چشم تماشا را بر روی نکو بگشا
هم دست تمنا را بر گیسوی پر خم زن
چون ساقی رندانی ، می با لب خندان خور
چون مطرب مستانی نی با دل خرم زن
گر دردی از او بردی صد خنده به درمان کن
ور زخمی از او خوردی صد طعنه به مرهم زن
#شعر_فروغی_بسطامی
@sserfan
تمدن و ایزدان اینکایی آمریکا (اینکاها)
??آفرینش و ایزدان اینکایی:
به موجب اندیشه ها و عقاید اینکایی؛ همه جهان هستى و طبیعت و موجودات آن، آفریده نیرویى نادیدنى و خدایى توانا و یگانه موسوم به «ویراکوچا» است، که در لغت به معنى «آسمان نشین»، یا کسى را گویند که مقیم آسمان هاست. سرودى درباره و یراکوچا، ایزد آفریننده و ستایش وى میان متألهین و روشنفکران پرویى وجود داشت که متأسفانه از سراینده آن هیچ اطلاعى در دست نیست، این سرود عبارت است از:
?اى «ویراکوچا» اى خداوندگار جهان، که کاملى، و زمانى مرد و زمانى زن هستى. و سرانجام بدانها باز خواهى رسید. هر چه که هست و هر چه که خواهد شد، اراده توست. تو فرمانرواى دلهایى، تو خداوند نسل هایى، آیا جاودانگى را موجودیتى هست ؟و آیا مى توان منزلگه تو را در بیکران باز شناخت؟ هر گاه از ما دورى، به کجایى؟ آیا در فرازین گاه آسمان ها مأوا دارى؟ و یا در فرودین زمین ها مسکن گرفته اى؟ اى صاحب نشان خداوندى، آواى مرا بشنو، که چسان فرودین است. از بارگاه مینوى که معلق فراز آسمان هاست، از ژرفاى دور دریاها، از هر جایگه که هستى، تو اى آفریننده دنیا، اى خالق بزرگ آدمیان، اى خداى خدایان، تنها به تو، با دیدگانى فرو افتاده، و تو خود بدانها آگاهى دارى؛ اینک سرود مرا بشنو، اى خداوندگار راستین، بگذار تا من از برگزیدگان تو باشم، دل آزرده مباش از اندوه فراوان من و از مرگ زود رس من. بیا به سوى من اى خداوندگار بزرگ، به فراخناى بهشت، اى خداى زمین، اى آفریننده همه چیز، اى هستى بخش بشر، همواره در ستایش و نیایشت استوار خواهم بود. شیدا و مدهوش، با دیدگان فروزانم، که در سایه مژگانم پنهان است، و با آرزوى شناسایى تو، به تو روى مى آورم که تو را بشناسم، و توانایى ات را درک نمایم. اى خداوندگارى که ناظر کردار من مى باشى، اى آفریدگارى که مرا مى شناسى، آفتاب و ماه، شب و روز، بهار و زمستان، جملگى گذرانند، و این بیگانه از مشیت تو نیست، آنها از جایگاه هاى شناخته خود، به سوى هدفگاه خویش روانند، و من تو را مى جویم، و بر آنم که همواره زیبایى و شکوه تو را بنگرم. همچون رودخانه، آرام و خروشان، همانند بهار تندرو و شکوفان، از تو اى خداوندگار من، آرامش و صفا مى طلبم. پاى بسته و دستى پرنیاز، به بخشایشت امیدوارم، دستم بگیر و یارى ام ده، اى پروردگار من. ناله خروشان را بلند مى کنم، تا چون غبارى به آستانت نرم بنشیند، با فراخوانى جمله نیروهایم، مدح و ثنایت مى کنم، اندیشه ام جمله به توست، تا تو چه خواهى، تا فرازین کارهایم آن را انجام دهم، از آن پس شاد و مسرور خواهم بود، از آن پس آسوده خیال خواهم زیست.?
@adyan95
منـابـع:
??مهران کندرى- فرهنگ و تمدن امریکاى جنوبى (پیش از کلمب)- صفحه 223 ـ 209، صفحه 229-224، صفحه 252 ـ 241، صفحه 197 ـ 187
??هاشم رضی- تاریخ ادیان- 5: 842 ، 5: 795 ـ 794، صفحه 28ـ27، 5: 788 ـ 781 ، 5: 773 ـ 765، 5: 849 ـ 848، 772، 5: 844 ـ 839
??روح الامینی- مردم شناسى اجتماعى- صفحه 650 ـ 647
??سید حسن حسینی- آفرینش در اساطیر آمریکا- نشر ادیان، تاریخ نشر 1383