آنکه پرسید دانست . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
ایران ، خمینی ، امام ، خدا ، اخلاق ، اسلام ، درمان ، جوادی ، و ، قران ، سلوک ، عشق ، یهود ، عرفان ، نماز ، املی ، امریکا ، علی ، شهید ، حسین ، سالک ، مراقبه ، گناه ، سیر و سلوک ، انسان ، پیامبر ، قرایتی ، نفس ، امام خمینی ، در ، انقلاب ، محمد ، سیر ، شیطان ، صحیفه ، دل ، را ، چشم ، با ، به ، از ، عقل ، شب ، مرگ ، قلب ، روغن ، زن ، پوست ، دنیا ، کربلا ، که ، ذهن ، خود ، خودارضایی ، الهی ، شهادت ، سکوت ، قاشق ، عسل ، عاشق ، مردم ، عارف ، فرزند ، علم ، سلام ، سروش ، الله ، ارامش ، : ، درد ، جوادی املی ، جوان ، حسن ، حسن زاده ، برای ، شاه ، عکس ، فنا ، نماز شب ، کتاب ، یک ، نهج البلاغه ، نور ، نامه ، مهدی ، لذت ، فیلم ، صورت ، پناهیان ، بهشت ، پا ، ایمان ، ، ، جهان ، جنسی ، تقوی ، حکمت ، خانه ، روح ، دعا ، دوست ، دین ، رفتار ، رمضان ، خاک ، تو ، توحید ، ترس ، حقیقت ، Imam Jomeini ، آب ، اخلاص ، ازدواج ، استاد ، امام زمان ، بچه ، شیعه ، عرق ، عبادت ، فکر ، شهوت ، سحر ، سر ، زینب ، ما ، مادر ، مغز ، مقدس ، مومن ، نفوذ ، ویتامین ، کبد ، کودک ، کوچک ، نهضت ، میرباقری ، موسیقی ، ملت ، مقام ، معرفت ، مسجد ، مسلمان ، مسیحیت ، محبت ، قیامت ، زنجبیل ، زندگی ، سرکه ، شراب ، عیسی ، غذا ، عراق ، ظاهر ، صهیونیزم ، پدر ، این ، استبداد ، ازادی ، اربعین ، احکام ، اسراییل ، آرامش ، . ، _ ، تربیت ، ترک ، توبه ، تنها ، تقوا ، خلوت ، خواب ، خود ارضایی ، رهبر ، ذکر ، رابطه ، دندان ، دولت ، دروغ ، دست ، دشمن ، دوزخ ، ذات ، روحانی ، روز ، دانشگاه ، دانش ، حکومت ، حیوان ، خاطره ، تقویت ، حضرت ، حجاب ، جنگ ، چرا ، جان ، جبهه ، استقلال ، اعتیاد ، ادرار ، ادم ، اردکان ، ایه ، انگلیس ، انس ، انحراف ، امیر ، بد ، بهاییت ، صمدی ، شکر ، شکم ، صبر ، ظهور ، عاشورا ، غفلت ، غم ، عمر ، فلسفه ، فاطمی نیا ، شریعت ، شعر ، شناخت ، سیروسلوک ، سیستان ، سید الشهدا ، سیب ، سگ ، زیارت ، زیتون ، زبان ، زمان ، زمین ، گل ، مجلس ، مبارزه ، لذت با ذلت ، لبخند ، مسلم ، مدافع ، مرد ، معجون ، معده ، مسیح ، من ، مناجات ، مو ، مکارم ، میر باقری ، نعناع ، هدیه ، یا ، وصال ، همسر ، وهابیت ، کنید ، کنترل ، کلیه ، کوفه ، کتیرا ، کار ، یار ، یزد ، یهودیت ، کافر ، کره ، کوه های ، کلید ، کلیسا ، کشور ، کلام ، کن ، کمر ، هوا ، وجود ، وصل ، وطن ، وحشی ، هستی ، نیست ، نواب ، نظام ، نعنا ، نجومی ، نخودکی ، نسیم احکام ، میخک ، مدینی ، محاسبه ، محمود حقیقی ، مستی ، مسابقه ، گونی نخی ، گیاه ، ماست ، مثل ، گندم ، قرائتی ، قلم ، قدس ، قدم ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :110
بازدید دیروز :349
کل بازدید :147638
تعداد کل یاداشته ها : 1022
04/4/16
7:58 ص

یکی از به یاد ماندنی ترین نوشته های امام(ره) در چنین روزی در 22 آذرماه 1367

 

بسمه تعالى‏

«هدیة النملة»

??فارغ از هر دو جهانم به گل روى على 

    از خم دوست جوانم به خم موى على‏

    طى کنم عرصه ملک و ملکوت از پى دوست 

    یاد آرم به خرابات چو ابروى على

‏ 

??صحیفه کامله سجادیه، نمونه کامل قرآن صاعد است و از بزرگترین مناجات عرفانى در خلوتگاه انس است که دست ما کوتاه از نیْل به برکات آن است؛ آن کتابى است الهى که از سرچشمه نور اللَّه نشأت گرفته و طریقه سلوک اولیاى بزرگ و اوصیاى عظیم الشأن را به اصحاب خلوتگاه الهى مى ‏آموزد. کتاب شریفى است که سبک بیان معارف الهیه اصحاب معرفت را چون سبک قرآن کریم بدون تکلف الفاظ در شیوه دعا و مناجات براى تشنگان معارف الهیه بیان مى‏ کند. این کتاب مقدس چون قرآن کریم سفره الهى است که در آن، همه گونه نعمت موجود است و هر کس به مقدار اشتهاى معنوى خود از آن استفاده مى ‏کند. این کتاب همچون قرآن الهى ادقِّ معارف غیبى که از تجلیات الهى در ملک و ملکوت و جبروت و لاهوت و ما فوق آن حاصل می‏شود در ذهن من و تو نیاید و دست طلبکاران از حقایق آن کوتاه است، به شیوه خاص خود قطراتى که از دریاى بیکران عرفان خود مى‏چشاند و آنان را محو و نابود مى‏ کند

 

 

??پس عدم گردم عدم چون ارغنون 

گویدم انا إلیه راجعون‏ 

پس تو اى نویسنده محروم از همه معارف و بیخبر از کون و مکان، قلم را بشکن و صحیفه را ببند و از حدّ خود که هواهاى نفسانى چون تار عنکبوت بر سراسر وجودت پیچیده و هر روز و شب افزون مى ‏گردد به فضل لا یزال الهى پناه ببر «انّه ذو رحمة واسعة».

 

 

??و من این کتاب بزرگ را به فرزند عزیزم که در جبهه او نور و نورٌ عَلى‏ نُور مى ‏بینم و آن عزیز که یادگار احمد و از سلاله پاک ائمه اطهار - علیهم سلام اللَّه- و پرورده دامن پاک مادر عزیزش که سلاله پاک ائمه اطهار و از طباطبایى ‏ها که افتخار فرزندى حسنین را دارند اهدا کردم و امیدوارم او از علماى برجسته و فقهاى متعهد و از عرفاى مجاهد فى سبیل اللَّه در دو جبهه ظاهر و باطن شود و از این کتاب مقدس به طور شایسته بهره‏مند گردد و پدر پیر خود، خمینى را که عمرى با هواى نفس و عصیان و ناسپاسى گذرانده و اکنون با روى سیاه و کوله‏بارى از معصیت بدون هیچ امید- مگر به فضل خداى رحمان- از این دار و دیار به دار و دیار دیگر مى ‏رود از طلب رحمت و دعایى و بخشش گناهان بر او منت نهد. 

خداوندا، این عائله را به تو سپردم و از هیچ کس امیدى ندارم؛ تو خود با عنایات خویش آنان را تحت تربیت خویش قرار ده. 

به تاریخ شب سه شنبه 22 آذرماه 1367/ سوم جمادى الاولى 1409

بنده عاصى خدا. 

روح اللَّه الموسوی الخمینى

‏ 

صحیفه امام، ج‏21، ص: 209-210


  

وحدت شیعه و سنی

 

در اسلام بین شیعه و سنی ابداً تفرقه نیست، بین شیعه و سنی نباید تفرقه باشد. باید وحدت کلمه را حفظ کنید.ائمه اطهار ما سفارش کردند به ما که بپیوندید با هم و با هم اجتماعمان را حفظ کنیم و کسی که این اجتماع را بخواهد که بهم بزند، یا جاهل است و یا مغرض. و نباید به این حرف گوش بکنند. برادران سنی ما نباید به یک تبلیغاتی که از طرف دشمنان اسلام میشود ترتیب اثر بدهند. ما با آنها برادر هستیم، آنها با ما برادر هستند.

#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی 

#صحیفه_امام 

#امام_خمینی 

صحیفه نور،جلد 5،صفحه 38

بیانات امام خمینی (ره) در جمع گروهی از طلاب، روحانیون و کارکنان هواپیمائی و شرکت نفت 

 

?? هفته وحدت مبارک??


  

لزوم ممیزی کتاب‌ها قبل از انتشار

 

نوشته هایى که می‌خواهد طبع بشود، یک چند نفرى که می‌دانید، یقین دارید که آنها آدمهایى هستند که مستقیم هستند،و در راه مسیر ملت و کشور هستند و وابستگى به هیچ‌جا ندارند، آنها نوشته‌ها را مطالعه کنند، درست دقت کنند در آن، و بعد از اینکه دقت کردند در روزنامه یا در مجله نوشته بشود. این طور نباشد که یک وقت بنویسند و منتشر بشود، بعد بفهمند که این نوشته بر خلاف بوده است؛ این یک چیزى است که لازم است. باید کتابهایى که نوشته می‌شود، و همین طور چیزهایى که منتشر می‌شود، اینها باید درست توجه بشود. و افراد مطّلع، مدبِّر و کسانى که از مکتبها اطلاع دارند و مسیر آنها را می‌دانند، اینها توجه بکنند، و کتابها را مطالعه کنند قبل از انتشار. این، هم صلاح خود شماست و هم صلاح ملت است.

 

#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی

#صحیفه_امام 

#امام_خمینی  

صحیفه نور،جلد 13،صفحه 249

بیانات امام خمینی(ره) در جمع اعضای هیأت تحریریه مجله سروش

مورخ : 1359/10/15

 

?? اخیرا علی #لاریجانی در رابطه با حوزه ی نشر کتاب افاضاتی داشته اند به این قرار که: «در مسأله #ممیزی #کتاب معتقدم که باید به ناشران اعتماد کرد. آنها می‌دانند که باید چه کار کنند.»

 

 ?? جریان غرب گرا که به شکلی شبکه ای و جدی در حوزه ی نشر کتاب فعال است از سالها پیش ایده ی «سپردن ممیزی کتاب به ناشرین» را دنبال کرده تا اینکه در « #برنامه_ششم_توسعه» که توسط دولت روحانی تدوین شده، عملا یک گام بلند برای رسیدن به این خواسته ی خود برداشته است. بندهای سه گانه ی تبصره ی 35 برنامه ی ششم تبلور این خواست و آرزو است.چنانچه این رویکرد بتواند در سطح کلان سیاستگذاری و مدیریت کشور قانونی و نهادینه شود #هدایت_گری_فرهنگی و #ولنگاری_فرهنگی به شکلی ساختارمند و با ظاهری موجه، فراگیرتر می شود.

 


  

حکیم جوادی آملی:

??سرّ نگران نبودن حق مداران از کمی رهروان راه حق

 

??وجود مبارک #امام_علی(علیه السلام) ما را به سیر در مسیر حق دعوت می‌کند و از کمی همراهان، سخن به میان می‌آورد و می‌فرماید شما از کمی سالکان طریق حق وحشت نکنید: «لاَ تَسْتَوْحِشُوا فِی طَرِیقِ الْهُدَی لِقِلَّةِ أَهْلِهِ»(خطبه 201 نهج البلاغه)در طریق حق از کمی همراه وحشت نکنید برای آن است که انسانِ حق‌مدار به کسی دل بسته است که مأنوس با اوست، اگر مأنوس با او بود اُنسش به دیگران نیست تا از کمی آنها نگران و از افزایش آنها خوشحال باشد.

 

??یک بیان نورانی مرحوم کلینی از وجود مبارک #امام_سجاد(سلام الله علیه)نقل می‌کند که فرمود: «لو مات مَن بَینَ المشرق و المغرب لَما اسْتَوحَشْتُ بعدَ أن یکونَ القرآنُ مَعی»اگر همه? مردم روی زمین که در بین شرق و غرب عالم‌اند بمیرند من از تنهایی احساس وحشت نمی‌کنم در صورتی که در صحابت قرآن باشم و قرآن با من باشد زیرا بهترین متکلّمْ خداست و من با او محشورم  و اگر اُنس انسان به حق بود، وحشت احساس نمی‌کند. 

 

??این بیان نورانی را که مرحوم کلینی نقل کرد خواه راجع به مرگ طبیعی باشد که همه بمیرند و در روی زمین فقط امام سجاد(سلام الله علیه) تنها باشد یا مرگِ دینی مراد باشد یعنی همه? مردم روی زمین اگر کافر باشند که در مکتب دین اینها مُرده‌اند و به تعبیر علی‌بن‌ابی‌طالب(سلام الله علیه) فرمود: «فَالصُّورَةُ صُورَةُ إِنْسَانٍ وَ الْقَلْبُ قَلْبُ حَیَوَانٍ ... وَ ذلِکَ مَیِّتُ الْأَحْیَاءِ» اگر اینها از نظر دین مُرده باشند یعنی همه کافر باشند، باز وجود مبارک امام سجاد فرمود من احساس تنهایی نمی‌کنم زیرا با کسی هستم و در خدمت کسی هستم که صدر و ساقه? عالَم در خدمت اوست.

 

??{ #نماز_جمعه 87/10/27} 

 

??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی?? 

????https://telegram.me/hakimjavadiamoli

??????????


  

حکیم جوادی آملی:

?? نباید قرآنی حرف بزنیم و عُرفی فکر بکنیم! 

??مسابقات قرانی مثل مسابقات المپیادی نیست!

 

??ما نباید بگوییم به فلان مقام رسیدن سخت است، مجتهد شدن سخت است،حکیم شدن سخت است، اینها خیلی سهل و آسان است. سرّش این است که به ما گفته سرعت بگیرید: ?سَارِعُوا? به ما گفته سبقت بگیرید: ?فَاسْتَبِقُوا?

 

??اما ما نباید اُخروی حرف بزنیم و دنیوی فکر بکنیم! قرآنی حرف بزنیم و عُرفی فکر بکنیم! این‎طور نباشد. آنکه ما از مسابقه می‌بینیم این است که یک جا خطّ‌کشی است یک افراد می‌دوند تا هر کدام زودتر به آن مقصد برسند ؛این معنی مسابقه است؛ اما مسابقات قرآنی این‎طور نیست، که جایی خطّ‌کشی باشد ما باید بدویم با سرعت و سبقت به آنجا برسیم این نیست. در مسابقات قرآنی آنجا که پایان راه است که ما باید با سرعت به آنجا برسیم، سبقت بگیریم تا به آنجا برسیم، آن ایستا نیست، جامد نیست، بلکه ما اگر یک متر به سرعت به طرف او می‌رویم، او دَه متر به سرعت به طرف ما می‌آید، این معنی مسابقه است. این مسابقات المپیادی نیست، این مسئله ?مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا? با آن روایت نورانی تفسیر می‌شود.  فرمود اگر شما یک قدم به طرف ذات اقدس الهی بروید، فیض او هروله‌کنان به طرف شما می‌آید و انسان زود به مقصد می‌رسد. 

 

??ما با این مسابقه حالا چرا عقب بیفتیم؟ چرا ما شیخ انصاری نشویم؟ چرا ما آخوند خراسانی نشویم؟ چرا ما فلان حکیم نشویم؟ این راه باز است. راه سخت است؛  ولی او زودتر از ما حرکت می‌کند.

 

 ??لذا او اگر «سَرِیعَ‏ الرِّضَا» است،«سریع الافاضة» هم است. اینکه شما می‌بینید برخی‌ها مثل علامه حلّی(رضوان الله علیه) در دوران کم‌سنّی و کم‌سالی به مقاماتی رسیدند همین است؛ اینها یک قدم را البته با اخلاص و با توحید برداشتند، فیض الهی هم دَه قدم به طرف آنها آمد، چرا ما نرویم؟ این فیض‌های فراوانی که او با دو دستی دارد می‌دهد، او «بَاسِطَ الْیَدَیْنِ بِالْعَطِیَّةِ»است، با احترام هم می‌دهد، بی‌منّت هم می‌دهد. او «دَائِمَ‏ الْفَضْلِ‏ عَلَی الْبَرِیَّةِ»است...

 

??{ #تفسیر_سوره_ق 95/9/15} 

 

??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی?? 

????https://telegram.me/hakimjavadiamoli

??????????


  

مهدی محمدی:

وزیر دادگستری از "برخورد انقلابی" دولت با حقوق های نجومی خبر داده. نتیجه این بوده که تا امروز حتی یک نفر به دادگاه معرفی نشده و نجومی بگیران از جانب آقای نوبخت به مرتبه مواریث ملی ارتقا یافته اند. رییس جمهور هم گفته با تخلف امریکا از تعهداتش "برخورد قاطع" خواهد کرد. در همین راستا چند میلیارد دلار به شرکت بوئینگ دستخوش داده شد. من حدس می زنم پس از دادگاه علی زاکانی برخورد کمرشکنی هم با حسین فریدون خواهند کرد. یکی دو بانک جدید را به او پیشکش می کنند!

"برخورد" ها را جدی بگیرید.

@mahdi_mohammadi61

ارتباط با ادمین از طریق:

@aqlesorkh

??????

https://telegram.me/joinchat/AsbAWDwq-nLwRkgc_nWVPA


  

مهدی محمدی:

روز رهایی در حلب فرارسیده است. در زمینی بسیار کوچک، ارتش های نیابتی حدود 20 قدرت جهان، فشرده ترین و دشوارترین نبرد ثبت شده در تاریخ جنگ های شهری را به پایان برده اند. مردان حاج قاسم سلیمانی، به یاد برادران و یاران شهیدشان، حسین حسین گویان، یک چشم اشک به یاد مظلومیت و غربت حاج اسماعیل حیدری، هادی باغبانی، محمد بلباسی و رحیم کابلی، و یک چشم شوق، از دیدن برق نگاه کودکان رنجور و تبسم نشسته بر لب مردمان درمانده، بزرگ ترین پیروزی تاریخ نبرد سوریه را به نام خود ثبت کردند. داستان سوریه هنوز تمام نشده اما یک چیز روشن است: پایان این ماجرا را ذهن علیل اردوغان و بازوان مشلول محمد بن سلمان رقم نخواهد زد. بعضی مردان دلاور آن صحنه مراقب بودند در سوریه شهید نشوند، می گفتند در جنگ با اسراییل شهید خواهیم شد!

@mahdi_mohammadi61

ارتباط با ادمین از طریق:

@aqlesorkh

??????

https://telegram.me/joinchat/AsbAWDwq-nLwRkgc_nWVPA


  
<   <<   61   62   63   64   65   >>   >