جوان های ما اثبات کردند که میتوانند.
جوانهای ما اثبات کردند که می توانند خودشان عمل بکنند وشما مطمئن باشید که در درازمدت شما همه کار می توانید بکنید. و امیدوارم که مغزها را به کار بیندازید و آن خوف هایی که ایجاد کرده بودند در کشور ما، آن را هم کنار بگذارید و با شجاعت وارد بشوید و کار خودتان را انجام بدهید.همانطوری که با شجاعت ابرقدرت ها را خارج کردید با شجاعت در فرهنگ خودتان کار بکنید و در کارهای خودتان، خودتان عمل بکنید و اتکاء خودتان را هر روز به خارج کم بکنید و یک وقتی برسد که هیچ اتکاء به خارج ما نداشته باشیم، همه چیز خودمان را خودمان تهیه کنیم، انشاءالله.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 16،صفحه 63
بیانات امام خمینی(ره) در دیدار با مدیر عامل و کارکنان گسترش شبکه رادیویی و تلویزیونی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی
مورخ:1360/12/17
چرا باید محتاج به خارج باشیم
همه اقشار ملت امروز باید یک کاری انجام بدهند. بیکاری، کم کاری، به خلاف مسیر ملت است. امروز این کشور ما احتیاج به کار دارد، احتیاج دارد که همه قشرها در هر جا که هستند، مثلاً عمده کشاورزی را تقویت کنند که ما محتاج به دشمن هامان نباشیم در خوراکمان. آقا خیلی برای مملکت اسلامی عیب است که در ارزاقش محتاج بشود به خارج که تهدیدشان کنند که ما نمی دهیم به شما دیگر. در صورتی که ایران زمین دارد الی ماشاءالله و آب هم دارد، برکات آسمانی هم هست، چرا باید محتاج به خارج باشیم؟ باید همت کنند، باید بنای بر این بگذارند که مستقل باشند در اقتصاد. وقتی یک ملتی بنای بر یک چیز گذاشت که همه آنها عازم شدند که ما دیگر بعد از این از دیگران چیزی نخریم، خودشان ایجاد می کنند، خودشان ارزاق خودشان را ایجاد می کنند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
??صحیفه نور جلد 11 صفحه 142
بیانات امام خمینی(ره) در دیدار با پاسداران ساوه و کفن پوشان هنر جوی آمل
مورخ 1358/10/08
حکیم جوادی آملی:
??فرقی نیست بین اولیای الهی با معبود جز.....
??دعای هر روز #ماه_رجب که محمد بن عثمان بن سعید آخرین نایب خاص از نُوّاب اربعه حضرت ولی عصر (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) از ناحیه مقدسه آن حضرت نقل کرده، با مضامین بلند خود به تبیین برخی از مقامهای معنوی ائمه اطهار(علیهمالسلام) پرداخته است که به نکاتی در یکی از برجستهترین قسمتهای آن، یعنی جمله «...فجعلتهم معادن لکلماتک و أرکاناً لتوحیدک و آیاتک و مقاماتک الّتی لا تعطیل لها فی کل مکان؛ یعرفک بها من عرفک. لا فرق بینک و بینها إلاّأنّهم عبادک و خلقک. فتقها و رتقها بیدک. بدؤها منک و عودها إلیک... »[مفاتیح الجنان] پس آنان را قرار دادی معادن کلماتت و پایه های توحیدت و آیات و مقاماتی که تعطیلی برای آنها در جایی نیست هر که تو را بشناسد بوسیله آنها شناخته بین تو و آنها فرقی نیست جز اینکه اینان بندگان و آفریده تواند که باز و بسته شدن کارشان بدست توست آغازشان از تو و پایانشان به جانب توست... اشاره میکنیم
??أ. مراد از توحید در این جمله، توحید افعالی خدا است، زیرا أولاًوحدت سیاق (معادن کلمات الهی بودن، ارکان توحید و آیات و مقامات او قرار گرفتن) تنها با توحید افعالی سازگار است. ثانیاً تعطیل تنها در باره افعال الهی توهّم میشود که آن نیز با گسترش فیض در علم و عین نفی شده است؛ اما تعطیل در ذات اقدس الهی و نیز در اوصاف ذاتی وی که عین ذات اوست، اصلاً توهّم نمیشود.
??ب. استمرار خلافت انسانهای کامل (ائمه اطهار(علیهمالسلام)) و اینکه آنان مجرا و مجلای همیشگی فیض الهیاند، از لوازم اصلی تعطیل ناپذیری مقامات و تجلیات الهی است، چون فیض او تنها از راه وسایط به «قابل»ها میرسد، زیرا قابلْ توان دریافت فیض را بیواسطه ندارد، هرچند فاعل میتواند به هر موجودی فیض برساند.
??ج. «یعرفک بها من عرفک» هر کس تو را شناخت، با آنها شناخته است، مرادف «بنا عبد الله و بنا عرف الله و بنا وحّد الله تبارک و تعالی... »است که اشاره به معنای اول ارکان توحید بودن آن ذوات مقدس دارد.
??د. «لا فرق بینک و بینها إلاّ أنّهم»
درباره مقام ذات خدا نیست، زیرا ذات اقدس الهی منطقه ممنوعهای است که انبیای الهی نیز از ورود به آن و ادراکش عاجز و راجل ماندهاند، پس مربوط به مقام فعل اوست؛ یعنی هر کاری که از ذات اقدس الهی به صورت استقلالی برمیآید، از آنها به شکل تبعی برامیآید: «یاابن آدم! أنا أقول للشی ء کن فیکون، أطعنی فیما أمرتُک، أجعلک تقول للشی ء کن فیکون».(مستدرک الوسائل، ج11، ص258، ح12928)
??ه. «إلاّأنهم عبادک و خلقک فتقها و رتقها بیدک بدؤها منک و عودها إلیک» به عدم استقلال آن ذوات مقدس اشاره دارد و اینکه تصرفات تکوینی و تشریعی آنها تنها ناشی از مقام خلافت الهی آنان است. تقدم عبودیت بر سایر اوصاف، مؤکِّد این معناست.
??{ #ادب_فنای_مقربان جلد4، صفحه 310}
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
??????????
حکیم جوادی آملی:
?? آیا وجود مبارک ولی عصر از ما راضی است یا نه؟
??در این بیانات نورانی ائمه(علیهم السلام) مخصوصاً وجود مبارک حضرت امیر برای همه برنامههای خاص دارند... یک معیاری حضرت به ما فهماند؛ چون هیچ فرقی بین وجود مبارک حضرت امیر و وجود مبارک حضرت ولیّ عصر که نیست. ما حالا دسترسی به حضرت نداریم و نمیتوانیم وجود #امام_زمان را ببینیم بسیار خوب! اما دلمان میخواهد بدانیم از ما راضی است یا نه؟ این نه تنها آرزوی ماست بلکه وظیفه ما هست. حالا آن دیدن فیض خاصی است بسیار خوب! اما اولین وظیفه ما این است که امام آیا از ما راضی است یا نیست؟
??این بیان نورانی که از ائمه(علیهم السلام) نقل کرد که «مَنْ مَاتَ وَ لَمْ یَعْرِفْ إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلِیَّة» منظور معرفت شناسنامهای که نیست! امام را به اندازه شناسنامه شناختیم؛ اسم شریف ایشان چیست، پسر کیست، مادر ایشان کیست، اینکه مشکل ما را حل نمیکند! باید بدانیم حضرت از ما راضی است یا نه؟
??یکی از جملات این است که این در کلمات قصار آمده است. در خطبه 220 آن خطبه که «قَدْ أَحْیَا عَقْلَهُ وَ أَمَاتَ نَفْسَهُ حَتَّى دَقَّ جَلِیلُهُ وَ لَطُفَ غَلِیظُهُ وَ بَرَقَ لَهُ لَامِعٌ کَثِیرُ الْبَرْق» که از علم حصولی به علم حضوری رسانده، به شهود و مشاهده رسانده، آن از غرر جملههای همین خطبه است. در بخشهای دیگر حضرت فرمود من یک دوستی داشتم که او پیش من خیلی عزیز بود، حالا حضرت امیر یک کسی را به عظمت نگاه بکند! آن دوست حضرت امیر نه امام بود و نه امامزاده «کَانَ لِی أَخٌ فِی عَیْنِی عَظِیمٌ وَ کَانَ الَّذِی عَظَّمَهُ فِی عَیْنِی صِغَرُ الدُّنْیَا فِی عَیْنِهِ» حالا یا درباره اباذر بود یا مقداد بود، اختلاف است فرمود من وقتی او را میدیدم یک مرد بزرگی را میدیدم. سابقه اینها که مشخص است، سابقه اینها بتپرستی بود. اینها در سایه تربیت غدیر نه سقیفه، اینجور مردان را بپروراند.
??حضرت امیر میفرماید: من وقتی او را میدیدم یک مرد بزرگی را میدیدم، او در چشمان من بزرگ بود؛ آنوقت ادله آن را هم ذکر میکنند: «کَانَ الَّذِی عَظَّمَهُ فِی عَیْنِی صِغَرُ الدُّنْیَا فِی عَیْنِهِ»؛ هر چه که انسان را از خدا غافل میکند دنیاست، وگرنه زمین و آسمان اینها آیات الهیاند. این زمینی که «جُعِلَتْ لِیَ الْأَرْضُ مَسْجِداً وَ طَهُوراً» اینکه بد نیست، زمین آیه الهی است ?وَ فِی الْأَرْضِ آیاتٌ لِلْمُوقِنین?؛زمین و موجودات زمین اینها آیات الهیاند هر چه که انسان را از خدا غافل میکند دنیای اوست.
??فرمود چون دنیا در چشم او کوچک بود، او در چشم من بزرگ بود، نه تنها از او راضی بودم؛ پس ما هم میتوانیم باشیم. وجود مبارک ولیّ عصر هم کاملاً همین فرمایش را دارد که من از فلان شخص راضیام و در چشم من بزرگ است؛ برای اینکه دنیا در چشم او کوچک است. این راه باز است...
??{ #درس_خارج 95/10/29}
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
??????????
حکیم جوادی آملی:
?? رابطهی عقل و شریعت
??رابطه عقل و شریعت به سه صورت تصویر میشود
??1 ـ عقل، میزان حق و باطل و صدق و کذب شریعت باشد؛ یعنی اگر چیزی را شریعت گفت و به میزان عقل در نیامد و اسرار آن را درک نکرد، عقل فتوا به بطلانش بدهد.
لیکن این تصویر که عقلْ میزان شریعت باشد، صحیح نیست؛ زیرا خود عقل به قصور خود آگاهی دارد و اعتراف می کند که بسیاری از مسائل عالَم و آدم و اسرار آن را نمیفهمد و راهنما طلب می کند که این راهنما باید معصوم باشد. وقتی عقلْ چنین به عجز علمی خود واقف است و به قصور معرفتی خویش اعتراف دارد، دیگر نمیتواند رهآورد نقل را در امور تعبّدی نقد کند؛ البته نقلی ثابت است که بیان معصوم باشد؛ وگرنه عقلْ نسبت به نقلی که یقینآور نباشد یعنی سند یقینی یا دلالت روشن نداشته نباشد، تسلیم نمیشود و در برابر آن خضوع نمیکند؛ مگر در بخش های تعبّدی که خود عقل فتوا میدهد که میتوان به ظنون خاص اکتفا کرد.
??2 ـ عقل، کلید و مفتاح شریعت باشد؛ مفتاح فقط از بیرون کارایی دارد تا درِ شریعت را به روی دین پژوه باز کند و او را به گنجینهی دین برساند و هنگامی که وارد گنجینه شد، دیگرْ مفتاح کارایی ندارد.
??3 ـ عقل، مصباح شریعت باشد؛ یعنی عقل چراغی باشد که تشخیص دهد که چه چیزی جزء شریعت و چه چیزی خارج از آن است؛ چه چیزی جزء اصول شریعت و چه چیزی جزء فروع آن است؛ چه چیزی با اصول شریعت هماهنگ است و چه چیزی با آن هماهنگ نیست؛ عقل در تشخیص صحت و سقم و سود و زیان رهآورد شریعت، چراغ خوبی است.
??{ #انتظار_بشر_از_دین، صفحه 84}
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
??????????
حکیم جوادی آملی:
?? خودخواهی و غرور
??اینکه خدا فرمود: ?وَ ما یُؤْمِنُ أَکْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلاَّ وَ هُمْ مُشْرِکُون?(سوره یوسف، آیه106)اکثر مؤمنین گرفتار شرکاند، برای این است یا گرفتار شرک اعتقادیاند یا شرک در مقام عمل، شیطان دستبردار نیست وسوسه میکند
??از چه راه ـ معاذ الله ـ ما را مشرک اعتقادی یا مشرک در عمل میکند؟ از درونِ ما به عنوان خودخواهی و غرور. اینکه ما حاضر نیستیم حرف دیگری را بپذیریم، اینکه حاضر نیستیم حرف ما را دیگران نپذیرند، اینکه در هر کاری یک پسوند من و باید باشد، اینکه ?أَ فَرَأَیْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواه? (سوره جاثیه، آیه23) این بدترین دشمن ماست
??از وجود مبارک رسول گرامی(علیه و علی آله آلاف التحیّة والثناء) رسیده است که «أَعْدَی عَدُوِّکَ نَفْسَکَ الَّتِی بَیْنَ جَنْبَیْکَ»،همین غرور و خودخواهی که حرفِ من این است. میبیند دو نفر طلبه یا دانشجو کسی نیست و ثالث آنها خداست، دارند بحث میکنند روشن شد که حق با طرف دیگری است؛ اما او حاضر نیست بپذیرد به هر وسیله است یا حرف او را نفی مییکند یا میگوید من هم همین را خواستم بگویم، این طلیعه اتّخاذ اله است، ?أَ فَرَأَیْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواه?، خدای خود را همان هوس میداند، چیزی را باور دارد که مورد مِیل او باشد از چیزی اطاعت میکند که مورد میل او باشد؛ این بدترین غدّه فکری و اعتقادی ماست.
??{ #درس_اخلاق 95/10/16}
??مطالب و بیانات آیت الله جوادی آملی??
????https://telegram.me/hakimjavadiamoli
??????????
طب بوعلی:
???????
??? @TebeBooAli
??مراقبت از پوست به سبک کره ای ها??
? #پاکسازی_پوست
??? پیش از هر کاری باید پوست صورت را کاملا تمیز کنید.
??کره ای ها از پاک کننده های روغنی استفاده می کنند، زیرا قدرت پاک کنندگی این مواد بسیار بالاست.
??البته روغن پاک کننده حاوی آنزیم و ویتامین B نیز برای تمیز کردن صورت از چرک و آلودگی و کرم و ضد آفتاب بسیار مناسب است.
???????
??? @TebeBooAli