سلام
مژده مژده
دیگر برای مشاوره ازدواج, طلاق,فرزند, درس هزینه گزاف ندهید…
کسانی که نیاز به مشاوره در موضوعات مذکور را دارند با این شماره تماس بگیرند…
09366093303
اقای حاجی.
ایشان یکی از مشاور های با تجربه هستند که موافقت کردند تلفنی مشاوره بدهند.
امیدوارم خداوند متعال ایشان را حفظ و مورد تایید قرار دهند.
???????????] 99%:
خطرات خودارضایی در دختران??????????
??????خودارضایی در دختران عوارض بسیاری را در پی خواهد داشت و در صورتی که به صورت رفتار روزانه درآید خطرناک می شود و مانند هر اعتیادی ،???? روح و جسم و روان فرد را به هم می ریزد و زمانی که فردی اقدام به خودارضایی می کند???? خیلی سریع فاز هیجان جنسی اتفاق می افتد و جنبه های مهم و عاطفی در یک ارتباط صحیح جنسی را دریافت نمی کند???? و دچار???? خلاء عاطفی، افسردگی، اضطراب و عدم اعتماد به نفس می شود و بعد از ازدواج در یک رابطه زناشویی ??????.دیگر تحریک نمی شود و در به ارگاسم رسیدن دچار مشکل می شود چرا که با خودارضایی شرطی شده است?????? تا در یک وضعیت خاصی که خود را تحریک می کند به ارگاسم برسد و به هنگام نزدیکی به همسر خود به یاد رفتارهای خود می افتد?????? و گمان می کند تنها در آن شرایط می تواند به ارگاسم برسد.»??????????
?? @S_TEMNA
?? @khTark_BOt
???????????] 99%:
?? #پرسش_و_پاسخ ?
?? #ارتباط_با_نامحرم ?
?کساییکه با دوست دختر/پسرشون ازدواج میکنن در آینده زندگی خوبی خواهند داشت؟
????? متأسفانه این خوشبختی ها چندان پایدار نمیماند. بلکه تردید و بدبینی به مرور زمان عرصه را بر این زندگی مشترک تنگ میکند. به عبارت دیگر بعد از اینکه یک سالی از زندگی مشترک گذشت و همه چیز به صورت عادی در آمد، این افکار به ذهن آن جوان یورش میبرد که چرا همسرش زمانیکه مجرد بود به راحتی با او ارتباط برقرار کرد؟
??آیا او قبلاً با کسی ارتباط داشته؟ یا وقتی که من در خانه نیستم، او به من وفادار می ماند؟
??یادم میآید که در یکی از شبهای ماه مبارک رمضان، مادری به همراه دختر جوانش به من مراجعه کردند. مادر میگفت: «شوهر دخترم بسیار آدم بدبینی است. وقتی از خانه بیرون میرود، تلفن را قطع و درب را قفل میکند و...»
??سؤال کردم آیا او قبل از ازدواج، با آن جوان دوست بوده است؟ گفت: بله. گفتم مشکل همین جاست که داماد شما اعتمادش را به همسرش از دست داده است.
??بنده شاهد برخی از این تنش ها که به خاطر بدبینی ها صورت گرفته است، بوده ام که متأسفانه سرانجام خوشی نداشته اند. البته این بدبینی مختص آقایان نیست بلکه برخی از خانم ها نیز چون سابقه شوهرشان را می دانند هر لحظه احساس میکنند که ممکن است شوهرشان با کس دیگری ارتباط داشته باشد.
??از این رو هم کلام شدن شوهرشان با هر زنی را به چشم شک و تردید مینگرند. و سرانجام اکثر این ارتباطات چیزی جز طلاق نخواهد بود...
?•??••???••??•?
?کانالــ ترک گناه 99%
https://telegram.me/joinchat/DdlkTz8h-DX3TZ3HLWdMuQ
سیر و سلوک و عرفان:
فضیلت نماز شب بر مطالعه :
کسی که گمان میبرد فضیلت مطالعه از نماز شب برتر است، «و این چیزی جز غرور و فریب نیست» ، «باید از این مصیبت عظمی و فضیحت آشکار به خدا پناه برد، که شیطان پلید این گونه علما را فریب دهد که اشتغال به مطالعه این علوم رسمی که برای اغلب آن نمیتوان قصد شرعی که به وجهی از وجوه صحیح باشد یافت، از استغفار در سحرگاهان و خلوت با خداوند عزیز غفار افضل بدانند... .
علمی که انسان را بر تهجد و شبزندهداری برنیانگیزد، علمی است که نور و بهره و خیری در آن نیست... باید دانست که مؤمن در راه تحصیل علم، نماز شب را از مطالعه کارسازتر میبیند».
حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار
تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
و نیز مینویسد:«مردان متقی برای تصحیح نیت خود در تحصیل عمل به نماز شب پناه میبردند و درد خود را با داروی شب زندهداری و تضرع در دل شب درمان مینمودند، و به جان خودم سوگند که برای تصحیح نیات واجبه عینیه، این راه بهترین راههاست و دستگیره محکمی است که نباید از آن دست کشید.
و نیز گفتهاند:«شما هیچ عارف و انسان بلند مرتبهای را در این عالم نمییابید که آنچه به دست آورده از دولت بیداری شبها نبوده باشد، چه پارسایان مسلمان و چه غیر مسلمان، شبخیزی در همه ادیان جزو سنن محبوبه است».
«حافظ نیز شاگرد مکتب اسلام و بهرهمند از معنویتها و صفاهای شبانه بود و پیروزیهای خود را مدیون شبخیزیهای خود میدانست».
نقل است که کسی از شیخ مرتضی انصاری پرسید: فضیلت نماز شب بیشتر است یا مطالعه و تحصیل علم؟
شیخ با پرسشی او را به جواب رساند، از او پرسید: آیا تو قلیان میکشی؟
گفت: بلی.
شیخ: به جای دو بار قلیان کشیدن، نماز شب بخوان.
یعنی اگر تو تا این اندازه نگرانی که به پاداش بیشتر نرسی و فضیلت نماز شب از مطالعه را هم ندانی، چگونه لحظههایی از زندگیات را به کشیدن قلیان میگذرانی و آنگاه به بهانه کمی وقت میخواهی یکی از آنها را برگزینی.
میرزا جواد آقا ملکی تبریزی
vareth.ir
#نماز_شب
@sserfan
سیر و سلوک و عرفان:
علم و عرفان
(قسمت اول )
مولیالموالی(علیه الصّلوة و السّلام) عجب نکته زیبایی را به عنوان کد حیاتی برای نجات بشر بیان فرمودند، فرمودند: «ثَمَرَةُ الْعِلْمِ إِخْلَاصُ الْعَمَلِ» ؛ ثمره و میوه علم این است که من و تو را در عمل خالص کند.
شاخصه عالم حقیقی:
بندگان پروردگار عالم، معمولاً به دنبال عملاند. اتّفاقاً اولیاء خدا، آنگاه علم را علم بیان کردند که حتماً عمل در آن باشد. از نظر آنها عالمان حقیقی آن کسانی هستند که بتوانند در معرکه عمل، فقط عمل را برای خدا انجام دهند و غیر از این را اهل علم نمیدانند.
مرحوم ملّاصدرا (اعلی اللّه مقامه الشّریف)، آن مرد الهی، عارف و فیلسوف، نکته بسیار عالی را به طلبهها و شاگردانش بیان میکرد.
اولاً میفرمود: اگر کسی اهل تهجّد، شبخیزی و عبادت نباشد، من شرکت در درس خودم را بر او حرام میدانم.
بعد هم ایشان در توصیههایی که به شاگردانش و طلاب میکرد، فرموده بود: اگر اهل عمل شدید، آن هم عمل برای خدا، آنوقت بدانید عالم و مجتهد میشوید، امّا اگر اهل عمل نبودید، امکان دارد باسواد شوید، امّا همین سواد عامل گمراهی شما شود و شما را بیچارهتر کند؛ یعنی به جای این که به شما رشد دهد و عامل ترقّی شما شود، شما را به ضلالت و گمراهی میرساند.
دلیل این است که آنوقت مدّعی میشوید و ادّعا میکنید: من با سوادم، من عالمم، و خدا نیاورد که انسان مدّعی شود، دیگر آن لحظه، لحظه سقوط اوست. بارها و بارها عرض کردیم: اگر کسی ولو به لحظهای بگوید: چیزی شدم، همان لحظه، لحظه سقوط اوست. اگر مدّعی شد من چنین و چنانم، نمیداند فریب نفس و شیطان را خورده است و دیگر ساقط میشود.
امّا آنها که اهل عملاند، آن هم عمل برای خدا، یعنی خالصین برای خدا، به حقیقت اهل علم میشوند، نه اهل سواد.
لذا اگر خواستید بین سواد و علم تشخیص بدهید، تشخیصش این است: هرکس عملش فقط و فقط برای خدا خالص بود، بدانید اهل علم است؛ چون میوه علم، عمل خالص است.
مولیالموالی(علیه الصّلوة و السّلام) عجب نکته زیبایی را به عنوان کد حیاتی برای بشر بیان فرمودند، فرمودند: «ثَمَرَةُ الْعِلْمِ إِخْلَاصُ الْعَمَلِ» ثمره و میوه علم این است که من و تو را در عمل خالص کند.
هر موقع دیدیم عملمان برای خدا شد، بدانیم که حتماً این میوه علم است و به علم رسیدیم، وإلّا اگر عمل خالص نشد، امکان دارد با سواد شویم و (سوده) سیاهیها را بخوانیم؛ یعنی ما فقط سیاهیها را خواندهایم، یک قدرت حافظهای هم داریم که تا حدودی اینها را حفظ میکنیم، امّا چه درون آن هست؟ هیهات که بدانیم! نمیفهمیم.
دیگر بالاتر از این فرمایش مولیالموالی(علیه الصّلوة و السّلام) نداریم که میفرمایند: میوه علم، اخلاص در عمل است. همان اخلاصی که روایتش را خواندیم که پیامبر خدا(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) فرمودند: سرّ خداست و آن را به همه کس نمیدهند. آن را به کسانی میدهند که اهل علم باشند. اهل علم به حقیقت هم کسانی هستند که در عمل به حقیقت خالصاند.
مرحوم آیتالله العظمی میرفندرسکی(اعلی اللّه مقامه الشّریف) یک روز فرمودند: شما برای خدا اعمالتان را انجام دهید و مراقبه کنید، تا به این مقام (مقام اجتهاد) برسید.
#علم_و_عرفان
@sserfan
شخصی به حضرت آیت الله بهاء الدینی گفته
بود آقا جان! دعا کنید من آدم شوم!
آیت الله بهاءالدینی ره فرموده بودند: «با دعا کسی آدم نمی شود»
شده است بدون ریختن چای خشک در آب جوش، چایی بخوری؟
شده است بدون مایه زدن به شیر، پنیر درست شود؟
شده است بدون خوردن آب و غذا سیر شوی؟
شده است بدون الکتریسیته، لامپ روشن شود؟
بدون علم و عمل صالح نیز آدم شدن محال است
پایگاه قرآنی سماموس:
سکرات علم آور مرگ
حالت محتضر، حالتی است که از نظر قرآن، انسان جاهل و نادان و سفیه و بی خرد را به علم می رساند؛ حتی به نظر می رسد که عالم و دانا به علم حصولی را به علمی می رساند که علم شهودی و حضوری است.
اگر کسی در مرتبه جهل باشد به علم حضوری می رساند همان طوری که عالم و دانا به علم حصولی را به علم حضوری می رساند. پس دانسته ها و شنیده هایش می شود دیده ها.
البته اگر کسی دارای علم حضوری در مقام علم یقین باشد، به مرتبه عین یقین می رسد، و کسی که در مقام عین یقین است به مقام حق یقین می رسد. پس اگر سوختن آتش را دید و دانست، سپس دست زد و سوخت و دانست و دید، در نهایت در این مسیر در مرتبه ای قرار می گیرد که خودش یک پارچه مانند پروانه آتش می شود. خداوند درباره کفار می گوید: خودشان آتش می شوند، بلکه سوخت آتش می شوند و ستونی ممدودی از آتش در درون و بیرون(همزه، آیات 8 و 9)و نیز می فرماید: وَ أَمَّا الْقَاسِطُونَ فَکَانُوا لِجَهَنَّمَ حَطَباً؛ اما عدالت خوران و ظالمان پس برای دوزخ هیزم هستند.(جن، آیه 15)
و درباره مومنان می فرماید: إِنْ کانَ مِنَ الْمُقَرَّبینَ فَرَوْحٌ وَ رَیْحانٌ وَ جَنَّةُ نَعیمٍ؛ اگر از مقربین باشد پس خودش روح و ریحان و بهشت نعیم می شود.(واقعه، آیه 89)
خداوند درباره دانایی به معنایی دیدن محتضر در هنگام سکرات مرگ می فرماید: وَ جاءَتْ سَکْرَةُ الْمَوْتِ بِالْحَقِّ؛ سکرت و مستی مرگ حق را برای او می آورد. پس هم این سکرات همراه با حق است و هم برای دیدن حق است. از این روست که دیدگان محتضر به نسبت به همه حقایق تیز می شود و آن را می بیند و به چنین دانایی از طریق دیدن می رسد.(ق، آیات 19 و 22)