کانال درسهایی از قرآن - #خنده_گریه
?? عید یعنی بازگشت به خویش ??
واژه عید از «عود» به معنای بازگشت است. درعید نوروز، دید و بازدید، صحرا رفتن و کوهنوردى، شادى و خنده وجود دارد. اما کمی هم باید به خود برگردیم. عودِ به خود کنیم. چه مىتوانم باشم و چه هستم. همین فکرها، راه را براى انسان باز مىکند.
اگر در انسان تغییرى پیدا نشود، اگر استعدادهاى انسان شکوفا نشود و اگر انسان، گُل ندهد، این درخت از چرخه حیات بیرون خواهد افتاد. همان گونه که این درخت در راهى که خدا مى خواهد مى رود، من هم تصمیم بگیرم در راهى که خدا مى خواهد، بروم؛ اینها همه درسهایى است که انسان در کنار جوى آب مى نشیند، زیر درخت هاى گُل مى نشیند، استراحت مى کند و مرور می کند. باید خودش دست خودش را هم بگیرد.
?? کتاب خنده و گریه در آثار استاد قرائتی
http://bpn.io/50o
# چه شیرینی بالاتر از این که ملت بزرگ ایران مثل یک صاعقه بر سر آمریکا فرود آمده است!
انشاءالله ملت بزرگ ایران با پشتیبانی مادی و معنوی خود از انقلاب، سختی های جنگ را به شیرینی شکست دشمنان خدا در دنیا جبران می کند، و چه شیرینی بالاتر از این که ملت بزرگ ایران مثل یک صاعقه بر سر آمریکا فرود آمده است! چه شیرینی بالاتر از این که ملت ایران سقوط ارکان و کنگره های نظام ستمشاهی را نظاره کرده است و شیشه حیات آمریکا را در این کشور شکسته است! و چه شیرینی بالاتر از این که مردم عزیزمان ریشه های نفاق و ملی گرایی و التقاط را خشکانیده اند! و انشاءالله شیرینی تمام ناشدنی آن را در جهان آخرت خواهند چشید
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
صحیفه نور،جلد 20،صفحه 236
پیام به مناسبت سالگرد کشتار خونین در مکه و قبول قطعنامه 598
خارجی ها به دنبال کرم زدگی
وقتی قرار گذاشتیم که به اسلام خدمت کنیم، خدای تبارک و تعالی هم ما را تنها نمی گذارد و نمی گذارد گرفتار شویم. برای اینکه گرفتاری از خود انسان است، از خارج نیست.تا در داخل ملت یک کرم زدگی پیدا نشود خارجی ها نمی توانند کاری انجام دهند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
صحیفه نور،جلد 17،صفحه 119
امنیت در مکان خطر
به نظر می رسد که انسان برای رهایی از خطر باید گاه در وسط خطر باشد. شاید گاه بدترین و خطرناک ترین جا امن ترین جا باشد.
خداوند می فرماید که ما حضرت موسی(ع) برای رشد و حفظش از هر گونه خطر به خانه دشمنش بردیم و در خانه فرعون او را حفظ کرده تا بالغ شود و دشمن فرعون شود با شناختی که از او پیدا می کند و دیگر ترسش از او می ریزد. این در حالی است که اگر به خانه فرعون نمی رفت نه تنها در امنیت نبود بلکه شناختی نسبت به فرعون نداشت و ابهت فرعون او را می گرفت و ناتوان از ماموریت خود می شد.
خداوند می فرماید: فَ?لْتَقَطَهُ?? ءَالُ فِرْعَوْنَ لِیَکُونَ لَهُمْ عَدُوًّ?ا وَحَزَنًا ? إِنَّ فِرْعَوْنَ وَهَ?مَ?نَ وَجُنُودَهُمَا کَانُوا? خَ?طِـ?ِینَ؛پس خاندان فرعون، او را [از آب] برگرفتند تا سرانجام دشمنِ [جانِ] آنان و مایه اندوهشان باشد. آرى، فرعون و هامان و لشکریان آنها خطاکار بودند. (قصص، آیه 8)
در حقیقت : گر نگه دار من آن است که من می دانم/ شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
پس برای این که از خطر در امان باشید گاه لازم است درون و وسط خطر باشید که امن ترین جا است.
قرآن درمان همه بیمارهای روانی
خداوند قرآن را درمان قرار داده است. به این معنا که اگر بخواهیم اسباب برای درمان بیماری ها به ویژه بیماری های روانی چون افسردگی، اندوه، اضطراب، نفاق، خشم، دشمنی، کینه جویی، حسادت و مانند آن ها داشته باشیم، باید از قرآن برای درمان استفاده کنیم.
خداوند می فرماید: یَ??أَیُّهَا ?لنَّاسُ قَدْ جَا?ءَتْکُم مَّوْعِظَةٌ? مِّن رَّبِّکُمْ وَشِفَا?ءٌ? لِّمَا فِى ?لصُّدُورِ وَهُدً?ى وَرَحْمَةٌ? لِّلْمُؤْمِنِینَ؛اى مردم، به یقین، براى شما از جانب پروردگارتان اندرزى، و درمانى براى آنچه در سینههاست، و رهنمود و رحمتى براى گروندگان [به خدا] آمده است.(یونس، آیه 57)
در این آیه مخاطب توده مردم است که شامل کافران و منافقان نیز می شود. به این معنا که قرآن شفای همه دردها و بیمارهایی است که در نفس انسانی است. از این روست که با تعبیر به صدور به بیماری های روانی توجه می دهد. البته قرآن هر چند درمان گر همه بیماری های همه مردمان است؛ اما نسبت به مومنان از یک ویژگی دیگر نیز برخورداراست؛ زیرا نسبت به آنان افزون بر درمان هم چنین هدایت و یک رحمت خاص است .
اشرافی گری در انقلاب اسلامی
امام خمینی (ره) با همین اشرار از نگاه برخی از مسئولان کنونی انقلاب اسلامی ، انقلاب کرد و انقلاب او همانند انقلاب اسلامی حضرت نوح(ع) بر پایه پابرهنگان و مستضعفان است. امام خمینی(ره) با ساده زیستی در جماران به روشنی و در عمل نشان داد که مردمی است. در دیدار امام (ره) این رفتار به خوبی مشهود است و با اقشار مردم یکسان برخورد می کند.
اما پس از سی و پنج سال از انقلاب اینک می بینیم که اشرافیتی جاهلی در حاکمیت انقلاب اسلامی پدید آمده است و مردم در عمل کنار گذاشته شده اند. اگر انقلاب بنا داشت تا با عدالت قسطی و فراگیر همه اقشار مختلف را در یک جایگاه قرار دهد، امروز انقلاب علیه خودش عمل می کند و این نشان می دهد که ما نتوانسته ایم دولت و جامعه اسلامی داشته باشیم چنان که امام خامنه ای (ره) فرموده است.
مرقد امام خمینی (ره) به گونه ای فریاد از اشرافیت جاهلی دارد به گونه ای که حتی بر بیگانگان نیز پوشیده نمانده است. در همه مراسم به ویژه مراسم سالگرد امام خمینی(ره) می توانید چندین طبقه اجتماعی را رد گیری کرد:
1. رهبران جدابافته از مردم که در کنار حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) می نشینند و مراتب و جایگاه اجتماعی خودشان را به رخ مردمان می کشند؛
2. آقا زادگان که بخش وراثتی نفوذ از اشرافیت جاهلی را به رخ می کشند؛
3. دولت مردانی و صاحبان قدرت که امروز شامل سه دسته صاحبان زر و زور و حتی تزویر در قالب جنگ روانی مدرن می شود؛
4. مسئولان ذی نفوذ که می کوشند از نرده های بگذرند و خود را به مرتبه سوم و دوم و حتی اول برسانند؛ آنان بیش تر اهل چاپلوسی و تملق هستند؛
5. توده های مردمی که ایستاده اند و در حقیقت صاحبان انقلاب اسلامی و مالکان آن هستند ولی امروز جز در هنگام رای گیری و یا ایثارگری دیده و شنیده نمی شوند.
بسمه تعالی
فروش مغز تخمه افتابگردان : کلی و جزیی"
خوشمزه و با خاصیت.
09366093303 اقای حاجی
قابل توجه کسانی که فرزند کوچک دارند و حوصله مغز کردن تخمه افتابگردان رو ندارند.