اندیشکده مطالعات یهود:
???? برنامههای یهود برای نفوذ در سازمان حکومتی پیامبر (2)
1? جبههی #یهود برای #نفوذ به درون حاکمیت، در پی کسی بودند که از عهدهی دو مأموریت برآید:
??1. در کنار رسول خدا به گونهای رفتار کند که مسلمانان او را شخصیتی برجسته و توانمند برای خلیفه شدن بشناسند.
??2. سازمانی ایجاد کرده و کسانی را گرد هم آورد که حکومت او را به رسمیت بشناسند و در حمایت از او تلاش کنند و مسلمانان را گرد او جمع نمایند.
2? #ابوبکر بهترین گزینه برای انجام این مأموریت شناخته شد. شرایط و جایگاه اجتماعی ابوبکر او را گزینهی مناسبی برای نفوذ ساخته بود. در حالی که نوع گروندگان به پیامبر جوان هستند، ابوبکر تنها سه سال از پیامبر کوچکتر است، مسلمانان هرگاه به دور رسول الله جمع شوند و او را نیز در کنار رسول الله ببینند، به دلیل سن بالای ابوبکر، او را به عنوان نفر دوم اسلام میشناسند. بدیهی است اگر کسی با قصد و انگیزه نیز بخواهد این نقش را بازی کند، موفقتر خواهد بود. افزون بر اینها، او در مکه صاحبنام بود و به بدی شهرت نداشت. بنابراین اگر در این سیستم نفوذ یابد، طبیعتاً در بین اصحاب رسولالله شهرت خواهد یافت.
3? در اینجا ممکن است این شبهه پیش آید که رفتارهای #ابوبکر همه مثبت و در جهت تقویت اسلام بوده است! اما باید اذعان داشت ابوبکر و یارانش در واقع به رسول خدا (ص) ایمان نداشتند و رفتارهایی که نقل شد، ظاهری نمادین از دین داشت و در حقیقت برای انگیزههای غیرخدایی صورت میگرفت. آنان قصد داشتند با این رفتارها نزد مردم شخصیت و مقامی کسب کنند تا در زمان مناسب بتوانند خلافت را از مسیر خود منحرف نمایند.
4? ما برای این ادعا که #ابوبکر و یارانش هیچگاه به رسول خدا (ص) ایمان نیاوردند، سه شاهد میآوریم:
??1. امیرمؤمنان (ع) در بیانی پیش از جنگ صفین میفرمایند: هیچکدام از این سه نفر (ابوبکر، عمر و عثمان) با رسول خدا (ص) پیشینه و سابقهای را نداشتند. (بحارالانوار، ج30، ص323)
معلوم است منظور ایشان عدم پیشینه مثبت است، چرا که آنان در بسیاری از جریانات صدر اسلام حضور داشتند. آنان سابقهای که به نفع اسلام و رسول خدا (ص) بوده و با انگیزهی الهی باشد، ندارند.
??2. علی (ع) در جای دیگر میفرمایند: اگر قریش نام و اسم رسول خدا (ص) را وسیلهای برای رسیدن به ریاست و عزت قرار نمیدادند، هرگز خداوند سبحان را پس از رحلت پیامبر به اندازهی یک روز هم عبادت نمیکردند. (شرح نهجالبلاغه، ج20، ص298)
??3. حذیفه در بیانی میگوید: قسم به خدا، اینان (ابوبکر و یارانش) اعمالی انجام دادند که کاشف از این است که به اندازهی یک چشم به هم زدن به خدا و رسول خدا (ص) ایمان نداشتند. (بحارالانوار، ج28، ص95)
5? در ادامه، به بیان جزئیات برنامههای ابوبکر در #نفوذ به سازمان حکومتی پیامبر خواهیم پرداخت که همانگونه که در ابتدای این نوشته گفتیم در دو جهت تنظیم شده بود:
??الف. شخصیتپردازی از خود
??ب. تشکیل سازمان نفاق
??ادامه دارد...
?? منبع: کتاب مهار انحراف
?? آدرس قسمت قبلی این مطلب در کانال:
?? https://telegram.me/jscenter/1426
? به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:
?? @jscenter