لزوم ممیزی کتابها قبل از انتشار
نوشته هایى که میخواهد طبع بشود، یک چند نفرى که میدانید، یقین دارید که آنها آدمهایى هستند که مستقیم هستند،و در راه مسیر ملت و کشور هستند و وابستگى به هیچجا ندارند، آنها نوشتهها را مطالعه کنند، درست دقت کنند در آن، و بعد از اینکه دقت کردند در روزنامه یا در مجله نوشته بشود. این طور نباشد که یک وقت بنویسند و منتشر بشود، بعد بفهمند که این نوشته بر خلاف بوده است؛ این یک چیزى است که لازم است. باید کتابهایى که نوشته میشود، و همین طور چیزهایى که منتشر میشود، اینها باید درست توجه بشود. و افراد مطّلع، مدبِّر و کسانى که از مکتبها اطلاع دارند و مسیر آنها را میدانند، اینها توجه بکنند، و کتابها را مطالعه کنند قبل از انتشار. این، هم صلاح خود شماست و هم صلاح ملت است.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 13،صفحه 249
بیانات امام خمینی(ره) در جمع اعضای هیأت تحریریه مجله سروش
مورخ : 1359/10/15
?? اخیرا علی #لاریجانی در رابطه با حوزه ی نشر کتاب افاضاتی داشته اند به این قرار که: «در مسأله #ممیزی #کتاب معتقدم که باید به ناشران اعتماد کرد. آنها میدانند که باید چه کار کنند.»
?? جریان غرب گرا که به شکلی شبکه ای و جدی در حوزه ی نشر کتاب فعال است از سالها پیش ایده ی «سپردن ممیزی کتاب به ناشرین» را دنبال کرده تا اینکه در « #برنامه_ششم_توسعه» که توسط دولت روحانی تدوین شده، عملا یک گام بلند برای رسیدن به این خواسته ی خود برداشته است. بندهای سه گانه ی تبصره ی 35 برنامه ی ششم تبلور این خواست و آرزو است.چنانچه این رویکرد بتواند در سطح کلان سیاستگذاری و مدیریت کشور قانونی و نهادینه شود #هدایت_گری_فرهنگی و #ولنگاری_فرهنگی به شکلی ساختارمند و با ظاهری موجه، فراگیرتر می شود.